FAQ

Hur fick du så många följare på Instagram? 
Genom tusen olika sätt och vill du få konkreta tips så DMa mig. Blir otroligt mycket lättare så. Jag har testat mig fram i två år och har varit starkt dedikerad till att Instagram ska bli ett yrke. Det har ju långsamt fram. Men mitt system funkar.

När började du dansa, tävlingsdansa, jobba med dans och undervisa?
Min första danslektion tog jag när jag var 13 år och det var 2008. Jag började tävlingsdansa hösten 2017 i Hiphop och hösten 2018 blev det även i Disco, Slow och alla grenar i Konstnärlig dans. Började banne mig sent i jämförelse med majoriteten. Men vad gör det. När jag var mellan 14-18 så var jag med i en dansgrupp i Dubai och vi jobbade med dans (genom att uppträda på fester, shower, festivaler, events etc etc) på sidan om (vi gick ju alla i skolan). Just att lära ut började jag med som 17-åring på Studio First i Dubai.

Hur är det att bo i Dubai? Saknar du det? Vill du flytta tillbaka? 
Att bo i Dubai är något jag inte kan beskriva kort. Det är en sjuk konstrast till Sverige. Ingenting är sig likt. Tänk dig Sverige… Fast tvärtom. Mina år där var fantastiska och påfrestande. Men är grunden till betonggolvet av utveckling jag står på idag. Att behöva flytta ifrån mina vänner och livet jag hade byggt upp där tog otroligt hårt på mig. Fortfarande jobbigt emellanåt, även om jag älskar tillvaron jag lever i nu. Saknar jag Dubai tho? Varje himla dag. Vill jag flytta tillbaka? Jag vill kunna resa dit ofta, men inte bo där. På ett sätt är jag klar där.

Har du gått ner i vikt? Hur mycket har du gått ner? Hur gjorde du och varför gjorde du det? 
Yes, många har kommenterat och frågat vad som har hänt med mig under sommaren. Asså hela jag har genomgått en livsstilsförändring. Jag hade tre saker som motiverade mig. 1. Mina kläder började bli trånga och var för snål för att köpa nya. 2. På alla mina egna träningar vart jag så fruktansvärt trött så det var helt sjukt. 3. Min släkt på båda sidorna har en förmåga att bli större med tiden. Därmed får problem med hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes etc. Jag vill leva piggt fett länge, slippa köpa nya kläder p.g.a. storleksändring (I love my clothes…) och ha en kropp som orkar med tempot jag har i huvudet. Hur då? Inte vara hysterisk, älska sig själv, tänka hälsosamt, vara smart och aldrig gå hungrig. Äter en liten portion ofta och håller därmed konstant igång förbränningen. Att jag dansar mycket och har ett intresse för att träna har varit en stor boost. Jag har gått ner 20kg.. Blev rätt mycket så tänker att jag ska nog gå upp lite.

Hur får du samarbeten? Får du betalt för det? 
Främst kommer mina samarbeten ifrån Interlaced Influencers och Blogvertiser. Där lägger företag upp annonser där de söker influencers som kan marknadsföra dem. Man skickar in sin uppgifter och så svarar dem; Ja, du är bäst. Vi kör! eller Tack, men nej tack. Assmidigt. Dem samarbetena får jag betalt för. Händer ibland att jag hör av mig till ett företag och ger förslag till samarbete… Because I love their stuff men vill inte lägga pengar på nya grejer hela tiden. Dem får jag alltså inte betalt för. Utan då får jag dem grejerna jag vill ha och jag marknadsför dem på mina kanaler. Även det assmidigt. Win win.

Kan jag få gästblogga?
Danselever, kollegor, tränare, kompisar och familj får gästblogga. 🙂

 

Advertisements
Annonser