Christmas spirit: gift ideas

Sponsrat inlägg av julklappstipsen.nu387942_2960286853291_777097614_n.jpg

Hur sjuuuukt är det inte att det är bara någon månad kvar till jul..? Jag är så taggad och jag missbrukar redan allt som har smak av pepparkaka. Julen är en otroligt viktig högtid för mig.  I år är jag extra tagga för jag kommer fira den med min stora kärlek! Har börjat planera vad jag ska fixa i presentväg till alla …och inväntar fortfarande på önskelistor (som min familj är grymt dåliga på att skriva så man får freewheela en del). Grymmaste sajten gör jag ett samarbete med idag – vilket är julklappstipsen.nu. Deras affärsidé är att man ska kunna hitta rätt klapp till rätt person på ett ställe. Svinbra… Svinskönt…

Jag tänker att vi ska checka deras sajt tillsammans. Just nu i denna stund så ligger mitt sug på deras julklappstips till flickvän För asså jag är så sjukt nyfiken på vad de skulle rekommendera till ”en sån som mig” och ifall jag kan göra det lite enklare för Oscar. Inte för att han behöver det… Så himla grym på presenter så det är läskigt. Förra året så tog han en kortlek där han skrev ner med fin text dekorerat med klistermärken, glitter och grejer på varje kort en sak som han älskade med mig. Det var så fint att jag började gråta… Där är ett praktexempel på att det är tanken bakom som spelar roll. Ungefär som att jag gav min systers sambo, Janne en korvdräkt i julklapp förra året. Det var säkert en fin tanke bakom den också.

Jag är definitivt en sucker för smöriga presenter, men jag har svårt att bestämma mig vad jag gillar mest (och minst). Hittar allt möjligt coolt. Blir småcharmad här och där, så vi dyker in i utbudet och så kanske vi hittar något du gillar också.

julklappstipsen-banner-2018.jpg

Exempel och förslag

  • Modell för en dagbli stylad och fotad av proffs
  • Snug Rug Deluxe filt med inbyggda ärmar
  • Personligt framkallade smycken  – Berlock med bild, graverade halsband och armband
  • Nattlampa under sängen – Belysnings som sätts på när du sätter ner foten
  • Maskin som ger fotmassage – För den som inte lider av att vara sjukt kittlig
  • Våffelskål – Våffeljärn som formar smeten till en skål
  • Spela in egen skiva – Spela in två låtar i en riktig musikstudio tillsammans med proffsiga inspelningstekniker

Grejerna jag skrev ovan är bara några få av de grejerna jag tyckte var coola julklappar. Kolla deras sajt för ännu mer! Mina favoriter är ändå nattlampan under sängen, filten och våffelskålen. Allt jag behöver right there. Mysig belysning, värme och någon hundans gott. Ugh, nu längtar jag ännu mer till julen… Och till imorgon för då ska jag köpa lussebulle OCH skriva önskelista!

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.