My diary answeres

img_6984

Det här inlägget behöver ingen introduktion. Jag la upp ett inlägg om att ni fritt kunde ställa frågor om min dagbok. Nedan är svar.

Den sjukaste händelsen du skrivit om?
När du säger ”sjukaste” så dras jag direkt till mina spökupplevelser. Här är en bra kandidat på sjuk händelse. Skulle spendera några nätter på landstället och i mitt rum så har jag kvar alla gamla saker, möbler osv som jag hade när jag var liten. Pretty cute. Jag har hur mycket gossedjur som helst (15-20st) och dem har sin plats liksom. Jag gick och la mig. Man känner alltid att någon tittar på en när man är i det huset. Det gör mig dock inget – jag blir liksom inte rädd för det är ju inte farligt. Tycker snarare det är lite charmigt. Men jag blev banne mig lite småskärrad när jag vaknade kommande morgon. ALLA gossedjuren hade flyttats till en ny plats i rummet. De var helt omplacerade. Det var banne mig sjukt. Oavsett om det var en ande eller att jag gick i sömnen så är det lite creepy.
En impopulär åsikt som du har skrivit ner?
Det tror jag nog ändå är att jag tycker att kirurgi är 100% okej och finns inget fel med att göra det. Många tycker det är fake, att folk är ytliga och t.o.m tittar ner på en människa som gjort det. Det är så larvigt. Vill man ändra på något och känner att det inte påverkar ens värde som människa. KÖR! You do you boo. Det är din kropp, ditt konstverk, ditt palats. 

Vem är din första kärlek i boken?
Det var faktiskt smörigt nog Oscar. 

Har du skrivit om något hemskt bråk?
Asså jag utsätts inte för bråk utan snarare ”drama”. Jag är väldigt lugn av mig så hamnar aldrig i en situation där jag sitter i mitten. Drama biter inte på mig för jag ger det inte näring, man löser det som en mogen vuxen. Men slipper drama gör jag inte, jag hoppar ju in som Judge Judy och hjälper mina tonårsälsklingar när dem kivas. 

Har du skrivit om något olagligt som du har gjort? Isåfall vad?
Nej, man ska inte vara olaglig. Man ska vara smart och kreativ. 
Vad är det jobbigaste du har skrivit?
Asså jag är glad och energisk av mig. Det är mitt standard mode. Men det händer att man kraschar ju. För att man gasar för snabbt och för mycket alldeles för länge. Den ”värsta” känslan för mig är att inte orka eller klara något. Att inte förstå hur man ska kunna ta sig utanför dörren, kunna slutföra eller utföra den där grejen är ytterst obehaglig. Jag tror på mig själv väldigt mycket så när något kommer med käppar i mitt hjul så jag inte kan rulla i mitt tempo, så blir min värld omskakad. 

Finns det något du gjort som du ångrar?
Asså spontant så ångrar jag ju mina bloggpauser. Tänk vad mycket större vi hade varit om jag hade varit aktiv ”hela tiden”.

Vad är roligaste händelsen i år?
Alla gånger jag har fått stå på pallen. Resan till Rom med min bästa vän och barndomskompis, Eleonor. Startade dansskola med min bästa vän och kollega, Veronica. Att jag och Oscar blev sambos. 

Vad är det värsta du har gjort mot någon, alternativt det värsta som står om någon i dagboken?
Under en sommar hade jag en partyperiod. Jag var ”vild” men ändå så oskuldsfull. Jag drack inte, utan jag gick ut för att dansa och för att jag tyckte klubbmiljön var så sjukt nice. Inga grabbar fick va för närgångna för jag var där för att va med min bästis. Vi var ute ibland två-tre dagar i veckan – onsdagar, fredagar och lördagar. Inträde, alkoholfria drinkar, Donken kl 03 osv kostar ju och det blir mycket i längden. Någon gång under den här resans gång så fick jag kontakt med en kille, som snabbt visade sig vara ytterst angelägen om att ”vinna mig”. Hans strategi var att duscha mig med komplimanger, paya för inträden, drinkar och donken. Jag tyckte han var sliskig, larvig och hade rätt skev kvinnosyn, så hade såklart noll intresse. Utan någon slags kompensation så lät jag honom tro att han nästan hade mig på kroken.

Vad är den västa lögnen du någonsin sagt till någon?
”Du är värdelös”, till mig själv. Man ska vara snäll och ta hand om sig som om man vore sin bästa vän. Vi är så fina och vi förtjänar så mycket kärlek.

Har du varit med om en händelse som kändes så konstig att du efteråt tänkt ”hände detta verkligen på riktigt?
Frågan som vi alla ställer oss – HUR KOM JAG TVÅA I FÖRRA DISCOTÄVLINGEN!

Har du någon hemlig dröm du vill uppfylla?
Den är ju inte hemlig men jag vill ju bli så stark i min kropp att jag kan utföra vissa akrobatiska grejer. Har problem med skolios och nervskador som har satt vidriga begränsningar. Meen med rätt teknik, träning och hjälp kan det gå. Vill liksom bevisa för mig själv och för andra med samma problem att det finns sätt att klara allt. Cheesy, but true. 

Var det något som förvånade er? Var det något som ni redan kände till?

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.