8 things that annoy me

IMG_7542-3

Jag en tålig tjej och det ska krävas mycket för att jag ska bli genuint långvarigt irriterad. Då jag generellt är duktig på att hålla mitt staket och låta saker rinna av mig. Säger till om något märkbart inte är okej, så det hinner ofta inte bli något. Men… På en dålig dag så är det här garanterat saker som går under skinnet på mig.

 • Någon som inte städat efter sig i danssalen. Ta undan eventuell disk, släng ditt skräp, ställ iordning och torka av om du råkat spilla något. Asså hur svårt ska det va. Visa respekt. 
 • Rökare som inte bryr sig om omgivningen. Just FYI, jag vill inte ha rök i ansiktet. 
 • Dompen skäller på TVn. Varje gång så kommer det som en fet elchock. Hoppar till och hans skall svider i öronen. Helsikehund, som tur för honom är ruggigt söt.
 • Folk som är fulla av sig själva och sätter sig på en pedestal. Du grabben, sitt ner i båten.
 • När en person går i försvarsställning, blir hetsig och otrevlig i en diskussion. Ammen snälla, chilla lite. Du framstår bara som omogen och korkad om du lägger det kortet. 
 • En person som blir martyr när hon/han inte får som hon/han vill eller blir missnöjd. Kommunicera! Lek inte offer för att få din vilja igenom. Det funkar aldrig hos mig.
 • Folk som är långsamma på att svara. Jag är inkluderad och säkert värst när det kommer till sånt, så där är det lite dubbelmoral. 
 • Pepsi Max:en är slut. Det är inte direkt något jag stör mig på. Utan det skapar snarare panik. Det ska ALLTID finnas Pepsi Max i kylen. 

Jag skulle kunna gå grövre och in på specifika områden…  För det här va rätt övergripande och lightweight. Ska göra en liten omröstning på min Instagram och höra om något vattnas i munnen på er. Jag tycker själv sånna här inlägg är smaskiga att läsa.

Men nu undrar jag…. Vad går dig irriterad?

 

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

45 kommentarer

 1. Det där med rökare som inte respekterar omgivningen stör mig också som fan. Och då är jag (tyvärr) rökare själv! Jag skulle aldrig få för mig att exempelvis tända en cigg på en uteservering där det sitter folk runt omkring som inte röker eller stå och röka bredvid andra människor på en busshållplats. Det handlar ju som sunt förnuft!

 2. Åh håller verkligen med om punkten om rökare som tror att de är ensamma i världen. Passiv rökning av någon främling som inte visar respekt är nog något av det värsta jag vet! Hoppas du får en underbar torsdag 😀 // Petra Elisabeth

 3. Där är flera punkter i listan som stör mig, speciellt det med rökare. kan bli fly förbannad på folk som röker där de inte är tillåtet, eller faktiskt inte ens passar sig att röka trots att det inte är förbud.

 4. Jag brukar inte störa mig på så många saker, men visst har man kanske lite lägre tolerans en dålig dag. Det som kan reta mig mycket är människor som inte håller vad dom lovar. Visst, alla kan missa något nångång men vissa sätter i system att vara såna. Jag kan också tycka att det är jobbigt med folk som velar hit och dit, eller vänder kappan efter vinden.

 5. Såå bra inlägg, jag håller med dig i de flesta punkterna!
  Det här med rökare, alltså hatar då dem bara slänger sina fimpar exakt överallt. Jag vill inte ha en äcklig fimp under min sko liksom!

 6. Det där med rökandet håller jag verkligen med om. Jag är en före detta rökare och var så noga med att gå ifrån en bit när jag ville röka för att jag hade svårt att stå i grupp med en cigarett om inte alla rökte såklart.. Det sitter ju fortfarande kvar även om jag inte är rökare längre, jag reagerar väldigt mycket på folk som står kvar i busskön med en cigg i näven.. fy fan.

 7. Jag är själv rökare men skulle aldrig få för mig att fimpa på marken eller röka i närheten av folk som vissa andra gör. Ställer mig alltid typ 5 meter ifrån busshållplatsen etc, andra ska inte få lida för mina beslut på samma sätt som jag inte vill lida för andras beslut.

 8. Ja, där var en hel del som jag också skulle bli irriterad på. Inte just det där med Pepsi Max eftersom jag inte dricker det, men håller med dig i mycket på de andra punkterna! Himla kul inlägg!

 9. Haha ja alltså finns inte Pepsi Max (just nu Cola Zero) i kylen blir det jobbigt!
  Jag irriterar mig annars på folk som går såå långsamt och gärna mitt i vägen också utan att ta in sin omgivning överhuvudtaget. Och mycket annat såklart. 🙂

 10. Omg blir typ upprörd när jag läser detta! Jag hatar att folk inte kan ha sunt förnuft!! Det där med rökning, dont even get me started! Ska man röka får man gå undan, varför röker man vid folksamlingar eller när det går folk omkring en!! Ställ dig på en egen rökruta eller gå undan åtminstone!
  Sen relaterar jag ju till pepsi max, min tog slut igår och det var sorg i hjärtat.

  1. Varför ens börja… Att göra det bland folk tycker jag är respektlöst egentligen. Förstår dig helt!

 11. Jag stör mig på förvånansvärt lite saker nuförtiden. Jag har valt att lägga min energi på mig och mina rätt istället för andra och deras ”fel”. Med det menar jag inte att vara en moralkärring utan varje människa har ju rätt till sina reaktioner på saker.

  1. Nej nej ingen moralkärring är du inte! Det är fint 😄 Jag tycker det kan vara upplyftande att få låta hjärnan tycka. Det släpper ut dålig energi från mig. 😍

 12. Haha, Dompen och pepsi Max:en stämmer inte på mig. Resten har vi gemensamt 😊😉 Jätte roligt inlägg! 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.