Monki 90’s outfit

IMG_8120-2-5.jpg

Idag är en dag som kräver att man visar sig själv massa kärlek, unnar sig och gör allt som får en att slappna av. Apropå unnande. Det här är smått komiskt. I inlägget 1 Item & 3 Outfits så fläkte jag att jag knappt shoppar. Vet inte vad som hände. Jag gick ut för att rensa tankarna med en promenad på Götgatan och strosa in i några butiker. Helsike va mycket som va 100%. Satt skitsnyggt och min stil. Det hade blivit en sjuk mängd om jag inte hade gått efter den guldiga shoppingregeln: Kan man man inte matcha plagget till minst tre olika outfits så köp inte.

IMG_8085IMG_8101IMG_8095IMG_8048

T-shirt
Storlek: XS 
Pris: 120 kr
Detalj: Vit text, ”BABES”
Passform/modell: Klassisk t-shirt i mjukt, stretchigt, tunt material..
Finns: Hemsida och butik

 

Jeans
Storlek: W27
Pris: 100kr REA (ordpris: 400kr)
Detalj: Slitningar i knät med broderad rosa text, ”Hey girl, u are amazing”.
Passform/modell: Mom jeans i stumt material utan stretch. 
Finns: Ej på hemsida. Några exemplar på Monki Götgatan.’

 

Det hade varit så häftigt att vara modell för Monki. Det är något som nog aldrig skulle hända då jag garanterat är för kort och är inte representerad av en modellagentur. Det är okej dock. Det håller mig inte vaken om nätterna direkt. Jag hoppas på att en dag bli featured på deras Instagram dock och jag tror att jag någon gång kommer uppnå det. Kanske töntigt att vilja det, men skulle va grym publicity och så skulle ”modelldrömmen” gå lite i uppfyllelse. Men tills dess så kommer jag fortsätta vara en glad kameralus och langa poser i kläder som jag känner mig fin i.

 

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

57 kommentarer

 1. VIlka härliga bilder, och vad glad jag blev av att titta på dem. Du sprudlar energi. haha! 😀
  och vilken tur att du gick efter din regel. den ska jag minsnan börja med!

 2. Du verkar onekligen ha det riktigt roligt när du shoppar kläder!😁 Jag försökte föreställa mig att jag gjorde samma spänstiga övningar i provhytterna, och insåg att jag nog skulle bli bannlyst som modell!😂 Men jag önskar dig att din dröm går i uppfyllelse!😁

 3. Haha så är det alltid, man säger att man inte hittar nått eller inte har handalt på länge så går man i en affär och hittar typ MASSOR som man bara MÅSTE köpa… värst är det när man inte har några pengar att shoppa för… då är det oxå fullt med snyggt i butikerna 😉

  Snygg outfit du hittade!!!

  Kram kram

 4. Bara att skriva till dem! Det värsta man kan få, är ett nej. Men testa!
  Bli medlem på statist.se också. Där söker de ofta modeller också. I alla möjliga storlekar, hudtyper, hudfärger mm…
  jag har fått ett flertal modelljobb där. Även mina barn har varit med några ggr.

 5. Vad snyggt kläderna sitter på dig, monki har såå mycket fint!
  Finns massor med argenturer, ansök hos dem 🙂
  jag köpte bikinis där i våras 😀

  1. Åh tack snälla! Jag har svårt att hitta agenturer som söker ”udda” modeller i form och längd. Men ska fortsätta kolla😊

 6. Så snyggt! Älskar Monki😍 Det är absolut inte töntigt att vilja det! Tycker du ska sträva efter det och verkligen försöka uppmärksamma dig själv för Monki . Ta massa bilder i deras smak med deras kläder och tagga sönder dem!

  1. Verkligen! Känns jättehärligt i efterhand att va fått unna sig. Nej, jag har ju inte det… Men ni är så söta här i kommentarerna så jag blir aspeppad på att göra ett försök!😬😍

 7. Så härliga bilder! Blev glad av dom! Kläderna satt jättefint på dig. Tycker absolut du skulle kunna va modell!

 8. Ja, lätt att bli frestad när man väl går runt 😊Hoppas din dröm blir verklighet. Ge aldrig upp! Kram 😊

  1. Åh tack snälla Madeleine! Vad roligt att du kände igen det 😄

   Du har rätt.. Man kan alltid testa 😄

 9. Bra inställning att kläderna ska vara användbara till flera andra, försöker tänka så också men inte alltid man lyckas. 🌸💕

 10. Kläderna sitter skit bra och du är jätte fin 🙂 vilka härliga bilder du har tagit. Bruka va så när man säger att man aldrig shoppar så gör man de iallafall har hänt en själv för många gånger! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.