Love story: How we first met

Sponsrat inlägg av Vanbrunn.

IMG_7969

Ett inlägg i kärlekens tecken! Idag ska vi drömma lite och titta på vackra förlovningsringar. Vi är sponsrade av Vanbrunn som vill inspirera dem inre prinsarna och prinsessorna i oss. Om jag ska bära smycken så ska de alltid vara i guld. Rosé funkar, det är fint men inte optimalt. Silver passar mig inte alls så det är det tvärnej på. Har inte funderat så mycket på vad min ”drömring” är. Jag vet bara att jag vill att det ska vara guld och det ska finnas en vacker sprakande sten eller pärla på… Älskar pärlor. Nu är jag astaggad på att rensa i webbshoppen, så let’s go.

Headsup, jag och Oscar är inte officiellt förlovade. Däremot är vi fullt överens om att det är med varandra vi vill leva och gifta oss med. Det är väldigt skönt att ha hittat honom och sedan vackert att jag hittat tillbaka till honom. Jag och Oscar var tillsammans i ett par år i tonåren. Vi var ifrån varandra ett par år och sedan hittade vi tillbaka till varandra. I kombination med att vi kollar ringar så ska vi dyka in i hur vi faktiskt träffades.

En fråga bara… Vilken av följande ringar tycker ni är finast? 
1 eller 2

Vigselrelaterade smycken ska ju kunna hålla heeeela livet och det är ruuuuggigt kostsamt att köpa en sådan här vacker kärlekssymbol. Vanbrunn är ett svenskt företag som har priser som är långt under konkurrenterna samtidigt som de satsar på ett stort utbud med kvalitét. Deras ambition är att vara det optimala och ha hela paketet. Kvalité är A och O… Ringen ska inte tappa form, missfärgas och definitivt ska ingen sten ramla av. Allt ska hållas och bevaras. Det är ett stor prioritet i skapandet för dem. Jag har ju brassat med med mina favoriter, men ni kanske har en helt annan smak som mig. Finns ju över 250 fler förlovningsringar att kolla. Bilda din egen uppfattning och kolla – finns din drömring till förlovningen där? 

3, 4 eller 5?

Är ni sugna på en liten storytime? Min och Oscars historia har många olika highlights så det är svårt att göra en övergripande sammanfattning. Jag och Oscars bekantskap började i gymmet. Vi träffades för allra första gången via vår gemensamma PT som hade slagit ihop våra pass, då vi körde samma träningsprogram. När vi var igång med hantlar och maskiner så märkte vi snabbt att vi hade en samma humor. Det föll sig tillslut att fortsatta hålla kontakten (via Messenger) när vi inte var på gymmet. Vi skrev skeva Disney-quotes till varandra, sjuka videor, allmänt nyfiket snack etc. Våra kramar blev mer och mer omfamnade varje gång vi sågs. Det dröjde inte länge tills vi ville fortsätta konversationen och började käka sushi-lunch ihop efter varje gympass. Våra kramar blev efter det längre och längre varje gång vi sågs. Det dröjde sen inte länge förs vi bestämde oss för att göra någonting som inte var i samband med gymmet. Vi båda var rätt kära i varandra under ett bra tag utan att vi direkt erkände det för varandra, så love was in the air. Men när det small till: Det var 21 april 2014. Vi hade ätit en fin lunch, gått på bio, ätit glass i slussen, promenerat till Fotografiska, kollat utställningarna, ätit middag och till sist satt vi bredvid varandra. Då tog Oscar initiativet och kysste mig. Jag var den lyckligaste på jorden och jag blir helt varm än idag när jag tänker på den dagen.

6 eller 7?

Där fick ni veta mer om oss. Men nu till frågan. Vilken ring är finast?

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.