Locker inspo

Sponsrat inlägg av Nordsec

IMG_1820

Vet ni vilka som vill synas på Mad Urban? Det är Nordsec och jag tänkte det… Att jag bjuder på massa lökiga nyckel- och skåprelaterade citat i samma veva som jag presenterar dessa superhjältar.

355a80cd150d223c038cf9dcaf1e08e4.jpgOkej, Nordsec är ett förvaringsföretag. Asså vi snackar om att de kör på alltifrån kassaskåp, containers, medicinskåp, arkivskåp, nyckelskåp m.m.  Ja, du hör ju. De kör rubbet. Det som gör dem extra charmiga är att det är ett väldigt litet företag. Vilket gör att dem är flexibla och familjära. De vet att varje kund är annorlunda och har olika behov. Därav kan de skräddasy det bästa konceptet som passar just deras kund. Det är ju jättefint! Det här är en marknad som det finns mycket konkurrens, som alla. Men just i sådana här fall… Där det handlar även om säkerhet och smidig funktion inom högt ansvarstagande yrken, så vill jag hjälpa dem att synas extra.

fc72218e532fc386add240481e336d73Det Nordsec främst vill framhäva hos oss idag är deras stora utbud nyckelskåp. Sattsiga sådana med hög säkerhet. Inte den där lilla tjusiga trävarianten med ett litet magnetlås och gulligt mönster på framsidan. Vi snackar hårdvaluta. Jag och Oscar skulle typ behöva ett nyckelskåp eller asså något att förvara nycklarna när vi är hemma. Vi lägger dem överallt och på helt ogenomtänkta ställen som gör att vi alltid får lägga 10 minuter på att leta efter nycklarna när man har bråttom iväg. Det är typiskt oss. Just nu är det inte aktuellt med ett ultra pro-skåp för våran del. Men jag ser att det finns i mitt framtida hem när barn och sånt är med i bilden. Jag och Veronica kommer säkert behöva något sånt när vi har egen dansstudio sedan. Men jisses, nu vart det mycket att tänka på. Tror du att ni kan ha användning för nåt sånt här?

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar