Keep up the love

Sponsrat inlägg av Vanbruun.

IMG_7652

Vi ska prata om något som jag verkligen ser fram emot. En dag som jag längtar till att få uppleva. Det är att få gifta mig (med Oscar). Det är så underbart – vi är sponsrade av det svenska företaget, Vanbruun och vi ska kolla på deras vackra vigselringar. Jag är så taggad. Dem är kända för att ha priser som är långt under konkurrenterna men ändå bistår samma kvalité av material samt hantverk, så hållbarheten är liksom densamma. De har ett stort utbud så jag hoppas jag får inspo och hittar den framtida drömringen. Tänker att ni kan få hjälpa mig med er grymma input.

Jag kör endast guld på smycken. Rosé går bra i vissa fall, men inte silver. Det passar mig till 0%, så framtida ringen ska vara guldig. Jag gillar när det är sprakar…. Så jag önskar ju att det blir skrikiga ringar jag och Oscar ska bära livet ut. Hur som helst, det är dags att vi dyker! Let’s see what they have!

Berätta! Vilken ring tycker ni är finast?
1 eller 2?

 

Jag märker snabbt när jag scrollar igenom att jag dras till dem med mer runda former på stenarna. Det där kantiga känns så… Hårt. När det är runda stenar och vågiga former på bågen så får jag en vibe av mjukhet, glamour, fridfullhet och skönhet. Vad för stil gillar du ovh vad tilltalar dig? Får du samma vibe som jag fast på de kantiga?

 

3, 4 eller 5?

Dem här bågarna tycker jag också är vackra. Cleana, stilfulla men ändå pampiga. Om man har en större sten på förlovningsringen så blir det kaka på kaka att ha en blaffa på vigselringen också. Vilken kombination av ringar tycker du skulle vara snyggast? Är du gift? Isåfall vad har ni för kombo?

6 eller 7?

Dem här riktigt feta, pampiga och ståtliga ringarna är ändå dem jag faller för. Det kommer vara så svårt för mig när det är dags. Men jag längtar. Extra mycket nu när man sitter och kollar. Då öppnar man på locket där en liten självsäker och driven Prinsessa sitter. Längtandes efter att få utsmycka sina händer med en kärlekssymbol som visar för hela världen och påminner henne att hon lyckades fånga världens finaste livspartner. Det här ämnet gör mig teatralisk. Men det är banne mig skönt att få fläka ur sitt Hamlet-mode.

Men nu är ju stora frågan… VIlken ring av dem jag visat här tycker ni är snyggast då?

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.