I saw a ghost

Sponsrat inlägg av Partykungen

Untitled-2

Vilka är hurtiga och ska på Halloweenfest? Vet du vad du ska ha på dig… Att klä ut sig är obligatoriskt. Även godis… Även pumpor… och skräckfilm. Jag äääääälskar att bli rädd (i sånna här sammanhang). Vad vi ska snacka om nu är maskeradkläder, festprylar och dekorationer inför Halloween från Partykungen . Jag ska visa massa balla grejer… Och hundan vad jag ska skrämma upp er strax.

Partykungen har över 1000 olika dräkter.. Ja, 1000! Dem är störst i branschen och det råder utan tvivel på varför. Du kan få hem allt som du behöver från en och samma sida, i ett och samma paket. Deras hemsida är uppbyggd efter kategorier med avancerade sökverktyg så man kan hitta specifikt det man letar efter. De har också alternativet att ha allt upplagt efter tema. Halloween närmar sig och vi ska titta vad som finns i deras Halloween-låda. Medan vi gör det så kommer jag dela med mig av en upplevelse som lätt kan ge en kalla kårar.

Masker från Partykungen
Under en kort period så jobbade jag i Tullinge (dansklasser, obviously). Det var bara jag som jobbade på dansskolan den dagen på veckan så det var alltid jag som öppnade och stängde. Brukade alltid vara på plats tidigt för att gå igenom dagens planering. Inga konstigheter, allt är som vanligt bara att det fanns ett obehag. Kändes som att någon tittade på mig. Jag tycker redan här att det låter töntigt och jag tyckte själv jag var töntig då. Är rätt tålig av mig så jag la inge tankekrut på det. ”Den som tittar får titta” tänkte jag skämtande med mig själv. Jag visste ju att det inte fanns någon på skolan förutom jag.
Halloweendräkter från Partykungen
Jag skuttar glädjande runt helt bekymmerfri och kör en pirouette-kombination över golvet. Men mitt i en pirouette så kommer jag av mig för jag ser en man i grön regndress, fiskespö, fiskelåda bredvid sig och höga gröna gummistövlar. Asså va. Han bara står där. Tror först att det är någon vaktmästare eller nåt, för det var så självklart tydligt. Sa t.o.m ”Oj, hej”. Jag avbröt min diagonal, vänder mig om och han borta. Skumt… Tänker att jag måste bara ha sett i syne. Det händer ju alla. Nothing weird.
Halloweendekorationer från Partykungen
Jag fortsätter med mitt och ska sedan fylla på vattenflaskan. Det är då sammanlagt tre dörrar jag ska gå igenom för att komma till vattenkranen. Vid varje dörr händer något märkligt. Varje dörr jag öppnade dunkade in i väggen med tre perfekta dunsar med lika mycket kraft. Blev jag rädd? Obehaget växte rejält…
Utomhusdekorationer från Partykungen
Eleverna kommer och jag drar igång med min klass. Allt flyter på. Vi snurrar, hoppar, köttar osv. Vid klassens slut så stretchar vi. Från ventilationen så hör jag och hela klassen att något knackar från ventilationen. Tre slag… Såklart. Ingen av eleverna la någon större vikt på det då ventilationer kan ju låta hej vilt. Men jag… Jo, jag var inte helt taggad men försöker bara ignorera obehaget.
Halloweentillbehör från Partykungen
Det finns ett stort låst skåp i danssalen som barndanslärarna använder för att ha gossedjur, rockringar, rispåsar och allt blaj för sina dansklasser. Klassen är slut och eleverna har gått hem. Jag är packar ihop mina saker och förbereder för att stänga för dagen. När jag ställer mig upp och drar på mig ryggsäcken så får jag sån isig chockerande rädsla att jag t.o.m. skrek till. Tre perfekt tydliga och lika höga knackningar hördes inifrån den här låsta garderoben.
Halloweendukning från Partykungen
Jag tänker såklart, ”det här händer inte” och jag går med snabba steg mot utgången. Jag släcker, lämnar danssalen och låser. När jag vänder på klacken och har dansskolan i ryggen, så skräller tre höga slag från insidan av ytterdörren. Ni som inte tror på andar/”spöken” får väldigt gärna ge ert försök till en logisk förklaring till det här. För jag kan säga det: jag tror så garanterat och så in åt helsike på andar, speciellt efter den här upplevelsen. Fortsatte jag att återvända till dansskolan varje vecka? Ja, det gjorde jag och varje vecka så hördes tre knackningar från garderoben. Men fortsatte inte terminen efter.
Halloweenlinser från Partykungen
Slutar det där då? Det gör ju inte det. Det är så att det har inte slutat överhuvud taget. Jag hör fortfarande knackningar, slag och dunsar – i tre. Nästan varje vecka händer något. Det innebär att vad det än är (som du tror att det här är), har följt mig i över två år.

Vad tror du att det är? 

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar