8 Truths about yourself

Untitled design (37)

Jag vill skicka ut en rejäl egoboost. Min förhoppning med det här inlägget är du som kämpar, köttar, satsar och försöker ska bli berörd av minst en av dem här punkterna. Alla är till dig som nu läser, så varsågod. Här kommer:

8 sanningar från mig om dig.
1. Ditt mående kommer alltid vara snäppet viktigare än hur du presterar. 
2. Din inre kritiker är en del av dig som helt enkel behöver lite extra kärlek.
3. Du utvecklas och växer på minst ett sätt varje dag. Det innebär att varje dag har du uppnått nåt grymt.
4. Du är ett mysterium… Du är spännande, inspirerande och intressant. Finns alltid något nytt att läras av och om dig. 
5. Du har potential till att göra vad som helst. Kör!! Det gör inget att det kommer ta lång tid, tiden fortsätter ju att gå oavsett.
6. Jag tycker du förtjänar att känna dig uppskattad varje dag. Får du inte det av din omgivning… Skriv till mig så ger jag dig gärna en boost.
7. Du har all största rätt till trygghet, lycka och utveckling. 
8. Vad händer när du har roligt, njuter, är i nuet och har ett öppet sinne? Du levererar, utvecklas och presterar som bäst. Andas människa.

Jag bryr mig om dig som läser… Jag gör verkligen det. Att se att läsarsiffrorna ökar varje dag gör mig en varm om hjärtat. Det betyder att Mad Family växer – vi blir större och större. Bara att du är här just nu gör mig så glad. Jag vill kunna nå ut till mänga vackra själar och att jag har fått nå ut till just dig nu känns extra underbart.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

25 kommentarer

  1. Tack för dessa ord ska verkligen ta till mig dom och fortsätta kämpa! I framtiden vill jag leva på min blogg och nå ut till människor. Så jag ska fortsätta kämpa mot mina mål även om det känns jobbigt vissa stunder. Tack fina du! <3

  2. Så roligt att läsa dig blogg vännen ❤

    Dom 8 sakerna du tog upp nu är oerhört viktiga. Men tyvärr lätt att glömma bort.
    Tack för du påminner oss ❤

  3. Bläddrat och läst igenom din blogg! Alltid lika fina bilder, stilrena inlägg och intressanta texter. Avund att du får det så fint! 😀 Detta inlägg är jättefint och intressanta punkter ♥️

  4. Vad snällt av dig att skriva alla dessa härliga punkterna och påminna alla om hur värdefulla dom faktiskt är.Vi borde berömma oss själva mer och våga pröva nytt samt inte vara rädd över att ge sig själv lite kärlek.Tack ännu en gång för detta inlägget nu fick jag hopp på framtiden

  5. Fantastiska 8 punkter med full av respekt till dig själv. SÅ jäkla bra!b Åh du, tack för den fantastiskt fina kommentaren hos mig! Den gjorde mig väldigt rörd.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.