Give me your best shot!

img_6984

Dagboken som är fylld av hemligheter, drama, kärlek, sjuka händelser och grov ärlighet. Jag kommer dock inte läsa ur den. Utan ni ska få fråga, och jag måste svara. Fett himla nervös… Vet att vissa kan vara så läskigt överkreativa med jobbiga frågor. Kör all in ändå gott folk! Håll inte tillbaka med vad ni kan tänkas vara nyfikna på. Fritt blås… *ångrar mig redan*. Har en känsla av att det kan bli helt spårat… Och det är också lite kul.

Side note! Vanliga frågor har jag redan svarat på i min FAQ, så kolla den så ni inte blåser ut en fråga som ni redan kan hitta svar på.

Okej, andas Emma…. 3, 2, 1 publicera.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

31 kommentarer

 1. Många som tyvärr ställt den fråga jag vilja ställa med men vi kör på de ändå. Vad står det i din dagbok på sidan 33. Alternativt vad är de mest privata du skrivit om en kille du vart intresserad av I din dagbok? 😊

 2. Vilket är ditt roligaste minne tillsammans med en vän?
  Har du varit med om en händelse som kändes så konstig att du efteråt tänkt ”hände detta verkligen på riktigt?”

 3. Jag förstod inte heller riktigt om man skulle ställa frågor kopplat till dagboken eller om man skulle skriva allmäna frågor. Så min fråga får bli ”Har du någon hemlighet som INGEN annan än du själv vet om? I sådant fall – kommer du att ta den med dig till graven eller dela med dig av den någon gång?” och så får du tolka den hur du vill 🙂

 4. Oj, vad modigt 😀 jag hade nog aldrig klarat av att svara på sådana frågor, även om jag nog inte skrivit något väldigt saftigt i mina dagböcker.

 5. Förstod inte riktigt om man ska fråga rent allmänt eller frågor om vad som står i dagboken? 🙂
  Men here we go:
  Vad är det värsta du gjort mot någon? alt. vad är det värsta som står om någon i dagboken?

 6. Den dagboken har jag med 😀 älskar den ! Va kul ! Nu gäller det ju bara att komma på en fråga 😀 ? Finns det något du har gjort som du ångrat ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.