Jazz, Nanny, Häst. I den ordningen.

Sponsrat inlägg av Stably

img_0642_polarrimg_0640_polarrimg_0641_polarrimg_0645_polarrimg_0644_polarr

Idag kommer vara en bra dag. Jag har bestämt mig för det. Har feber, är knallförkyld och är helt slut i bollen. Är ett snorhus. Men vill så gärna få med allt som jag vill… Det är både jazzträning, jazzklasser och arbetsintervju. Hur ska jag lösa det här?

Tidsinställt inlägg/skrivet igår:
Först är det privatlektion med Ida på Baders Academy Of Dance och sen håller jag egna klasser i Jazz på Mad Dance Palace. Ska bli så intressant att se hur jag dansar imorgon. Har haft jazzen on hold de senaste två veckorna för har ju varit sånt otroligt fokus på Disco och Slow. Jag tror att den här pausen har varit bra för mig. Går liksom in i salen och kan tolka tävlingskoreografin ur ett nytt perspektiv. Sedan när man gör något som är nytt utanför ens comfort zone så blir ju själva comfort zone:en ännu mer bekväm. Jazz är lite av en comfort zone. Tror jag kommer kunna njuta mer av koreografin nu och hoppas att jag kan brassa mer. Vill liksom att min teknik ska bli mycket bättre. Vi får se. Ser fram emot att se vad min kropp vill göra, och jag ser fram emot att gå ifrån träningen och känna att jag har blivit en bättre dansare. Vilket jag gör varje gång. Det är det fina med privatlektioner när det kombineras med rätt tränare – det går inte att inte utvecklas. Vilket jag tycker är något väldigt vackert.

Det är en lite udda dag också. Igår satt jag och tänkte hur jag hade det innan jag började helt leva på dans. Då kompletterade jag med att jobba som Nanny. Jag kommer ihåg att jag äääälskade det. Bebisar som är under 14 månader smälter jag av. Älskar bebisar och kommer ihåg hur mycket det gav mig att få ge 100% omtanke till den här lilla människan i de 5 timmar/dag jag var där. Det va ba så fint. Ruggigt bra publik också. Lätt att roa. Jag har ju fått rätt mycket erfarenhet på nacken och även utbildning efter det, så funderar på att börja jobba med det igen. Borde ju inte va jättesvårt att få till? Någon dag eller två i veckan dagtid innan kvällsklasserna. Jag saknar att vara Nanny och det är ju aldrig dumt med en extrapeng till privatlektions-potten heller. Skickade iväg en ansökan till några Nanny-företag och ett av dem svarade inom en timme. Imorgon kl 11.30 ska jag på intervju. Ska jag ta mig an ansvaret att vara Nanny igen, så ska både jag och familjen känna att det är perfekt match. Vi ska klicka, känna oss bekväma och få en god magkänsla. Tiderna ska passa mitt schema med en rättvis och bra lön. Jag tar mig inte an något bara för att ha något. Det ska vara 100% bra.

Rätt sjukt… Vad fort det gick. Gör jag det här? Det kanske inte ens blir nåt. Kanske är en fruktansvärd kandidat för att vara barnvakt eller kanske har för många krav. Det spelar ingen roll. Lite Yolo-upplägg på det här.

Okej, nu binder vi ihop den här säcken. Vi är idag sponsrade och jag vänder mig nu till er hästägare/ryttare. Jag vet att ni är några stycken så ni kan fortsätta läsa. Ni andra, vi hörs! Visste ni att jag basically växte upp i stallet, haft tre hästar och har aktivt ridit sedan jag var 3 år? Jajjamensan, här finns det dolda talanger och hobbys. Nu är det ju klart med sköna kvällsturer i solnedgången på åkern med pollen. När det ska ut och ridas så behöver vi vara försiktiga och det är ju banne mig rätt enkelt gjort. Ska det ridas i mörkret så behövs det varma kläder och reflexer. Vill man vara översäker, förståndig och vara uppdaterad så har Stably (vår sponsor) ett stabilt sortiment. Där hittar ridtäcke, grimma, benskydd, jacka osv i reflex. Checka HÄR.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

23 kommentarer

 1. Åh vad jobbigt att vara sjuk när man har så mycket att se fram emot! Hoppas att du orkar med allt det roliga fast du är sjuk. Och vad otroligt mysigt det verkar att ha vuxit upp i ett stall. Det är ett sånt där dröm som man önskade att man hade gjort när man var liten haha 🙂 // Petra Elisabeth

 2. Va spännande att jobba som nanny ju! Tycker du är så duktig på att dansa, önskar så att jag kunde men inte lätt att lära sig när man aldrig dansat 😆

 3. Åh din passion för dans, den hade jag, den har jag. Det är så fantastiskt att följa dig här och få vara med. Jag gick i dansgymnasium och dansade bort hela min ungdom. Så underbart

 4. Så spännande att du varit Nanny :). Kan tänka mig att du tyckte om det jobbet :). Jag älskar barn och bebisar, vilket inte är så konstigt med tanke på mina jobb :). Är lärare, förskollärare och doula, utbildar mig till specialpedagog och är sedan hjälpmamma också :). Då tycker man om hela spannet liksom 😀

 5. Så du är också hästmänniska!😃 Så roligt! Ja man måste verkligen se till att synas i mörkret. Jag har alltid varseljacka på mig och även på sommaren för att helt enkelt synas i god tid om det kommer bilar😊 Så pyntar jag hästen överallt med reflexer😄
  Krya på dig och lycka till med intervjun!

 6. Jag förstår att du saknar det! Jag jobbade som barnflicka ett tag och det var nog det roligaste jobbet jag haft! Barn är fantastiska! Lyxen att bara behöva ta hand om ett barn (till skillnad mot för förskola) och friheten att kunna hitta på lite vad man vill är oslagbar 🙂

 7. Men vad kul, håller tummarna att intervjun går bra. Sökte också jobb som nanny för ett tag sedan, dock fick jag inget mer svar efter intervjun så antar att det inte fanns nån passande familj. 🙂

 8. Fy för att vara sådär sjuk. I helgen har både jag och sambon känt oss krassliga.. Han är på jobbet och jag är hemma då jag är ledig… jag är jättetrött och har huvudvärk, men i helgen har halsen krånglat =/ Hoppas du blir kry snart.

 9. Det fina med att gå på intervju är ju att du har en chans att få en koll om det verkligen passar dig och familjen. Hoppas det går bra! Som sagt, det är ju inte heller fel med lite extrapengar. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.