Ja, men jag ligger kvar här då.

IMG_6817-2IMG_6814-2IMG_6811-2

Idag är jag så körd. Hade ont i huvudet inatt, vaknade knallförkyld och så har jag spytt nu här på morgonen. Tror det är en kombination av efterskall från gårdagens känslor och att brödet på mackan kanske va dåligt. Jag är lite overklighetskänslor. Att ha fått kamma hem den där vinsten igår betydde mer än vad jag trodde. Sjukt asså. Brukar va tvärtom. Man eschar upp sig och så när det väl händer så ba.. Jaha, nice! Men inte den här gången.

Jag är rastlös och trött på samma gång. Idag skulle vara en lååång dag i dansstudion med Disco-klass, Team-träningar och privatlektion. Hade varit så roligt. Men icket. Jag blir hemma idag… Och får inte åka för Veronica… Whää…

Bilderna togs ju inte direkt idag, utan igår. Det är samma pyjamasoutfit bara att skillnaden är att jag ser ut som ett lik. Inte smygcharmig, sminkad, energisk, fräsch idag inte.  Nej, nej, nej. Suget efter gifflar idag är farligt stort också (även fast jag mår illa). Ska försöka övertala Oscar att gå till Ica och köpa till mig för soffan lär jag inte kunna lämna idag i alla fall.

 

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

6 kommentarer

  1. Krya på dig, hoppas verkligen det släpper snart. Borde säga att man ska vila från fysisk ansträngning när man känner sig dålig, men det vet jag också att man inte gör 😂🌸

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.