”Pinterest board” i danssalen

Igår var nog en av de roligaste fredagarna jag någonsin haft på FLEX. Asså… Fy farao vilken enooorm kärlek jag har till mina hiphopare. Dem är så tunga!!! Dem är alltid så himla PÅ och så himla taggade. Om dem inte är det så gnälls det lite, sen skrattas det lite och börjar sen köra järnet. Tillbaka på banan.

Den sjukaste lektionen igår var Hiphop för mina 10-15 åringar. De ska egentligen va en nybörjare- och fortsättningsgrupp men asså… They are not there. Jag kör samma koreografi till dem som jag gör på min medel-& avancerad på Mad Dance Palace. Dem kan ju så mycket mer än va de tror och när man gasar lite extra… Mjaaa, då går det extra fort fram. Igår fick jag feta inspon. Skulle lära dem några golvtricks och det slutade med att vi tog en kombo och kom på säkert 20 olika sätt att göra den på. Hade inte planerat att det skulle bli så bra. Tillslut va det knappt samma steg. De kunde köra fett länge med samma grund fast med massa olika variation på golvet. Så himla ballt. Det vart Pinterest feed av alltihop – fyllt av inspo!!!

Den roligaste klassen på hela veckan är lätt tävlingsstreeten. Tävla är det BÄSTA jag vet så att kunna dela det med massa FINA människor är asså… Guld!! De har blivit så himla grymma också sen jag la ner hela grejen med koreografi och satsar all in på freestyle med egen stil, uttryck och musikalitet. Vi körde många olika övningar som jag idag inte kommer dela med mig utav (ta min klass bror) och igår… Så hade dem den bästa freestyle-runda de gjort under de två år jag har jobbat här. Hands down, I’m done. Så himla nöjd.

Nu sitter jag på Pendeln mot Södertälje och ska bli upphämtad. Idag bär det av till Kungsör för första tävlings i Slow och sen Hiphop-köttande. I hiphop är det direktfinal så man vet inte hur det har gått förs när det är prisutdelning… och min klass (Solo Guld Vuxna) ropas alltid upp sist. Nerverna där är sjuka. I Slow blir det uttagning till final. På ett sätt skönt och på ett sätt… WHÄÄÄÄ!!! Mina nerver under Andra Chansen är hysterisk (om jag inte går direkt till final förstås). Allt kan hända idag. Nu kör vi!!!!

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.