Idag var det min tur!

Wow, sicken dag. Jag är så nöjd och enligt mig… Det kunde inte ha gått bättre. Jag gjorde mitt absolut bästa i stunden alla rundor. Idag var min första tävling i Slow och jag tog mig till final. Det var mitt mål när jag åkte in och det.. Känns UNDERBART. Det är en fantastisk dansstil och jag njöt varenda sekund inne på golvet. Blev så himla glad över att Ida (inte coach-Ida.. Annan Ida) vann. Hon är så grym och förtjänade det så himla hårt. Har kört två pass med Ida (nu är det coach-Ida) i Slow och är så taggad på att se vad vi har uppnått efter 10, 15, 30 träningar… Jag kommer vara en helt ny dansare med den här farten – uppgraderad, polerad och skinande. När jag ser på videorna från Slow-ronderna så avskyr jag inte det jag ser. Jag ser att jag njöt, saker som var bra och vad jag konkret vill göra annorlunda. Det är underbart att kunna se ”DÄR” ska jag göra ”SÅHÄR” istället. Det gör mig taggad. (På Disco-videon blir jag bara frustrerad. Det är bara… Stäng av, gör om, gör rätt, gasa, njuta, tacka, bocka och ta emot.)

Efter att ha kört Disco-persen och Slow-njutningen så kändes Hiphop så otroligt hemma när det va dags. Jag var bara taggad och kände mig så redo. Sprang runt och log.. Minglade runt… Dansade sönder med musik i lurarna… Diggade till det som pumpades högtalarna bredvid lagledarborden. Självklart fanns det nerver och var i min bubbla. Men kände en helt annan säkerhet. När jag var inne på golvet så njöt jag som jag aldrig njutit. Jag har aldrig älskat att dansa så mycket som jag gjorde under mina två hiphop-rundor. Att jag vann… Var helt fantastiskt. Jag är så genuint lycklig och jag har nu en chans att gå upp i Star (innan årets slut) om jag vinner följande två Hiphop-tävlingar. Hur coolt vore inte det? När jag stod på prispallen så var jag tvungen att skrika ut ”DÄR SATT DEN!!” medan Tobbe tog bild. Det var så fint… Flex-elever sprang fram och gav mig massa kramar. Tobbe Bader och Linnea Lindé stod sida vid sida när jag hoppade ner från pallen och gav mig också kramar. Kände ba… Jag har hittat den optimala kombon av tränare och båda är sånna FANTASTISKT sköna människor. Man ba njuter av att vara i deras närvaro och att få läras av dem är ett privilegium för mig.

Jag älskar livet så himla mycket. Det är så fint. Är så nöjd med mig själv. HUR BLEV JAG SÅHÄR LYCKLIGT LOTTAD? Jag är riktigt överhypad just nu. Men tävlandet betyder så mycket. Vet knappt vad det är.. Men asså. Dans är ALLT jag behöver! …Tillsammans med en kall Pepsi Max-burk och en laddad mobil.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

25 kommentarer

  1. Men wow så himla duktig du är! Önskar så att jag kunde dansa men jag är så dålig haha, tror de är något man måste ha i sig och de har verkligen du! 😃🌸

  2. Håller tummarna för att du vinner även de två följande tävlingarna så att du går vidare, avancerar (??? har noll koll på vad man gör tydligen)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.