Om mina kids pajar spegeln asså…

Sponsrat inlägg av Glasjouren.
IMG_6798IMG_6773IMG_6790IMG_6786

God morgon! Jag mår MYCKET bättre i halsen idag och det är en lättnad. Det första jag gjorde när jag vaknade var att harkla mig och kolla ifall det var knivar i strupen. Men icke. Jag frågade er kära på Instagram om halsont-tips och körde därefter all in. Det hjälpte, så stort tack för det. Nu är jag redo och fit for fight inför imorgon.

Igår började tufft och det var bra att Ida sa ifrån.. Och inte ”lät mig” köra privatlektion i Slow i alla fall. Hennes blickar dödar, så man vågar inte säga emot vilket är SKITBRA. För jag kan va så himla dum i huvudet när det kommer till att prioritera min hälsa i vissa fall. Känner jag mig glad så spelar det ingen roll om kroppen ba.. Nej, Emma. Jag är trött och behöver en värmefilt. För då sprudlar det massa dansglädje och är så motiverad samt fylld med inspiration. Jag vill ju bara bli bättre, bättre och BÄTTRE. Körde däremot innan Ida en privatlektion i Hiphop med Tobbe. Han gav mig också en blick och kommentar, men den nappade jag inte på. Vi la mycket krut på uttryck och hur jag ska visa mer säkerhet i mitt dansande. Är väldigt liksom… Jag dras till att va rå, monster-aktig och att se överlägsen ut när jag dansar. Nice, absolut. Men leder också till att jag emellanåt kan se väldigt spänd och fokuserad ut. Vilket inte är lika nice. Vi tränade på variation och att överaska. Känns mycket bättre. Tog det lugnt under passet, men gav mycket ändå.

Har tre klasser på Baders Academy Of Dance och det är… Hiphop för nybörjare som är mellan 8-12 år typ… Dancehall & Feminine Vibe med brudar mellan typ 14-17. Avslutad dagen med Shuffle med ett gäng som är runt 30. Skitkul, det är så roligt att det är så mycket variation på en dag. På Hiphopen så lägger jag den här terminen mycket krut på coola hopp. Som uppvärmning för det så har jag en grodhoppstävling där de också springer. Alltid smånojig att någon ska få värsta feeling och drämma in i typ en av väggarna, fönstret in till köket eller receptionen. Kanske t.o.m ge spegeln en high five av ren glädje. Aldrig hänt och *peppar peppar* så kommer de inte göra det. De har järnkoll på hur och när de ska stanna samt hur man beter sig. Fetaste genomgången har vi om det.

Nu kommer vi till den sponsrade delen av inlägget. För hallå, det är tack vare det som vi kan köra all in här. Det är en verksamhet som fixar dina fönster, speglar och glas om de går sönder, om man behöver byta ut nåt, isolera, ljudisolera, vill ha färgat glas osv. Skitbra. Då vet jag vilket nummer jag ska ge Tobbe om mina kids pajar ett fönster eller spegeln under mina vilda dansövningar*. Verksamheten heter Glasjouren. Kontakta dem så blir det kanon. Dem kör utryckningar dygnet runt.

*Mina barn är safe… Och är försäkrade. Lugna puckar.

 

 

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.