Kan jag ba få ligga kvar här idag.

Sponsrat inlägg av Trygghandel.

IMG_6728-3

IMG_6753-3

Idag har jag en feeeeeett himla lång dag framför mig. Det tar lite emot idag för har så äckligt ont i halsen. Man ska ju inte träna med det… Men vet banne mig inte vad jag ska göra, för att skippa är inte ett option. Ska snart iväg och fixa ögonfransarna hos min grymma fransstylist (där är det okej att ha ont i halsen). Direkt efter är det bort till Baders Academy Of Dance för ha privatlektion i Hiphop för Tobbe och sen Slow för Ida. Slutar det där? Nej, sen är det klasser från 17-20 jag ska hålla i. Kommer avsluta min arbetsdag med en varm dusch och sen åker jag hem (till Paradise Hotel och Love Island, shabaaam!!!).

Är fortfarande spänd och öm i mitt pirouette-ben men asså.. Det får gå. Tog ett bad och försökte mjuka upp typ. Är väl lite bättre, men ger ju inte direkt makalöst resultat. Men var skönt. Tycker vårt badrum är så hysteriskt fult och osmidigt planerat. Det är inte direkt ett ställe man fördrar att hänga i. Ser fram emot dagen då den kommer renoveras. Älskar mitt hem enormt, så att ett badrum inte är konstnärligt och estetiskt vackert känns ändå okej egentligen… Hm…

Hade jag fått välja så hade det blivit spotlights i taket, gråsvart kakel i marmor på väggarna och svart klinker på golvet (med golvvärme). Skulle vilja att det är mörkt för fryser så in helsike och tycker om när det är gosigt och varmt – känns som att det blir det med ett mörkare badrum. Silverkran… Tända ljus där det är möjligt.. ljusrosa och vita handdukar.. Spotlights i taket… Kantig toa i porslin… Och ett kantigt badkar – typ som den HÄR eller den HÄR.

Badkaren kommer ifrån Trygghandel och de sponsrar det här inlägget. Precis som gårdagens inlägg så är det här ett företag som satsar på modern design till humana priser. Kan ju vara nåt när det är dags asså. Blir sugen av att bränna varenda himla öre på kontot för ett vackert badrum när jag kollar på deras hemsida. Dem har liksom.. Allt. Ugh… Jag får hålla mig för här ska ju dansas i första hand. Men man måste ju få drömma lite.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

26 kommentarer

  1. Åh vad jobbigt med halsont. Hoppas du inte blir sjuk! Jag har också ett så otroligt fult badrum. Det är stora, gula kakelplattor över hela väggarna med en annan nyans av gult på golvet. Sen så är badrumsskåpen vita…Det är så himla omysigt. Dock så är det en andrahandslägenhet så kan inte göra mycket åt det haha. Men försöker att dölja mycket att väggarna med växter och hyllor så det fungerar bra i alla fall 🙂 // Petra Elisabeth

  2. Trist med halsont! Hoppas det blir bättre snart.
    Ja att drömma om nytt gör jag också ofta. Hade inte varit dumt med ett snyggare badkar!

  3. Man vet ju att man måste ta det lugnt när man inte känner sig helt frisk men samtidigt förstår jag om du inte bara kan strunta i allt och ligga hemma heller… Jag håller tummarna på att det inte blir värre med dig.

  4. Åh, du borde vara försiktig med halsen 🙁 Jag har en bekant vars bror tränade när han hade ont i halsen och han blev riktigt, riktigt dålig. Han var nog nära på att stryka med t.o.m. Han blev tvungen att ge upp sin karriär pga att han inte längre får göra något som är för fysiskt. =/
    Tipsar också om te med honung och ingefära (min man som sjunger tipsar även om att kanel är bra för halsen).

    Åh, jag vill också renovera badrummet! Vi flyttade precis från en lägenhet där vi gjort om badrummet så himla fint, till ett gammalt hus med blommig våtrumstapet, plastgolv och blå mosaikdetaljer haha.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.