Sängar för den rygglöse

Sponsrat inlägg av Furniturebox.
IMG_6616-2IMG_6662-2IMG_6700-2

Det här inlägget borde egentligen ha kommit upp tidigare idag men har gosat hela morgonen. Idag är det vilodag. Jag är sjukt öm i mitt pirouette-ben och då det är tävling på lördag, så behöver den återhämta sig. Det blev ingen träning med Ida idag alltså vilket känns tråkigt. Slow-koreografin är banne mig luften jag andas, tänker på den hela tiden och går igenom den i mitt huvud samt markerar varje gång jag har möjlighet. Nu har jag dock en liten tänkepause. För pratar ju nu med er.

Som sagt, idag är det vilodag och tycker att då passar det utmärkt att jag slänger in ett inlägg som jag har planerat att göra länge. Idag ska jag jäsa, se Paradise Hotel …och jobba. Det kommer man aldrig ifrån. Men det är okej, jag älskar ju mitt jobb och fara runt från danssal till danssal. Något som är så viktigt är dock att man hittar ett sätt att slappna av och återhämta sig. Det kan va svårt ibland. Då att ”gå in i väggen” alltid är lite för nära i perioder, så behöver man en LUGN bas. Mitt hem – lägenheten på Karlaplan, min sambo och mops gör att jag orkar med mitt hektiska schema. Så det är min trygga återhämtningsplats.

För mig är det viktigt att det ser snyggt ut hemma – det ska va städat, stora mängder kuddar, fluffiga filtar, mysig soffa med en sån där… utväxt (?) och en stooor skön säng med duntäcken och dunkuddar. Allt i vårt hem går i färgerna vitt, ljusrosa och grått. I love it. Jag lever i mitt drömhem förutom att badrummet är näst intill till en katastrof. Ruggit fult men rätt charmigt. Men det får lösas någon gång i framtiden.

Det är såhär – det finns ett företag som säljer möbler. (Nämmen, finns det sånna? Ja, det gör det chockerande nog.) Vi ska snacka idag om Furniturebox och deras sängar. Eftersom jag har en galet gosig vilodag framför mig som jag kommer spendera i sängen med skitprogram och mops, så tycker jag det passar kalas.

Mitt spontana intryck av Furniture Box så vill jag beskriva dem med ledorden mysigt och classy. Det är trevliga modeller och det är nice att de har så mycket färgval (dem har rooosaaaa). De har lagt in många ”funktioner” också och varianter så det blir rätt enkelt att typ skräddarsy sin egen säng. Banne mig rätt bra priser kan jag tycka spontant också… Kolla! Min rygg är den sämsta i Norden så en bra säng är ett måste… Tillsammans med morgonyoga och hundans mycket plankan samt situps. Asså annars dör jag ju liksom lite halvt. Att vända mig till Furniture Box och få en handplockad säng kan ju då va nåt när det är dags. De verkar ha koll på läget.

Nu ska jag fortsätta min dag som består av typ inget. Helsikes skönt.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.