Hur kan de ha blivit så grymma

Idag har verkligen varit en heeeeeeeldag på FLEX. Tre privatlektioner, en tävlingscoachning och tre vanliga lektioner. Jag är förvånad över hur ”icke-trött” jag är. Är helt i gasen och är så övertygad inför imorgon. Är lyrisk över hur sjuka mina dansare är. Fick gåshud under tävlingscoachningen. De ba… levererade. Dem förtjänar pallen imorgon och jag hoppas verkligen dem får uppleva det. Dem har blivit så duktiga och EGNA. De har utvecklat en egen stil and I love it😍

Jag ska tävla imorgon på eftermiddagen i Disco, men att va med från morgonen och stödja mina hiphopare är en självklarhet. Det kommer va så sjukt mycket nerver för mig imorgon. Det är direktfinal för alla mina elever och även för mig, så man kommer ha noll aning om resultat förs man står och väntar på prisutdelningen. Man kan ha kommit 1a som sist. Skitjobbigt. Skulle inte förvåna mig om jag börjar grina av alla känslor. Kommer vara så stört stolt oavsett. Det är verkligen en enormt stor dag jag har framför mig.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Tid

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.