Tid

Jag hänger knappt med i mitt eget tempo. Tiden bara BRASSAAARRR förbi. Idag har det funnits tid att landa. Hela gröna linjen stod stilla så vi behövde ställa in kvällens klasser på Mad Dance Palace. Har hunnit att köpa nya dansskor, ha egen dansträning på gymmet, storstäda hemma och ha kvalitetstid med Oscar.

Jag läääängtar till lördag. Då kommer jag och Veronica köra en roadtrip till Västerås och tillbringa hela dagen ihop. Ska coacha och tävla. Känner mig väldigt lugn, tycker det mest ska bli roligt!!

Nu innan jag somnar ska jag avnjuta en nattmacka och Love Island med Oscar. Vi kom nyligen hem efter en fotbollsmatch. Oscar hade match ikväll så äntligen kunde jag va publik igen😍🏆

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.