Konstnärlig dräkt: Jazz Solo

IMG_6163IMG_6225IMG_6245IMG_6277IMG_6250

Jag blev så glad och ivrig av mina nya dräkt att lapparna fick hänga kvar när bilderna togs. Känner mig så fin i den. Den är väldigt enkel. Men jag tror att mildheten passar då budskapet är starkt i Jazz-numret Ida och Elina har gjort. Känner mig fin i alla fall!

Alla delar är köpta på Dance & Gymshop.
Body: HÄR
Hotpants: HÄR
Chiffonkjol: HÄR

Livsuppdatering

Klarade inte att tävla – Inkallade vikarie två torsdagar i rad.

Det blev ingen tävling för mig i lördags… Som jag skrev i förra inlägget så fick jag mig en rejäl duns med en hjärnskakning på köpet förra torsdagen. Ramlade i badrummet och slog i huvudet i badkarskanten… Suger rejält. Men tänker att det va inte menat att tävla den lördagen bara. Kommer två till tävlingar i Konstnärligt den här terminen så får förbereda mig inför dem istället. Hjärnskakning låter så himla illa och det är skit, men jag fick inte en hejdundrande som gjort mig sjukskriven i flera veckor. Den var ändå rätt mild liksom så det är ju verkligen hanterbart. Hade sån hundans tur!!!! Det är bara tufft att inte ha kunnat vila ordentligt så känns som att man drar ut på det. Konstant mycket ljud, trycka på med energi, vara runt människor, vara aktiv etc. Är expert på att inte visa fysisk smärta om jag känner att jag måste, så det syns ofta inte på mig om jag har det tufft. Har svårt att säga nej också i jobbsammanhang, för jag vet hur mycket jag kan pusha mig själv. När jag väl gör det så tar det emot något så enormt. Det är en fruktansväääärd känsla. Himla ond cirkel om jag har nåt som får mig att halta. Är jag frisk så kör jag 150 på 80-väg och njuter av varje sekund jag jobbar, så jag älskar verkligen det jag gör. Igår var en sådan dag jag inte kunde hålla upp fasaden eller ens lämna lägenheten för den delen. Pressat mig hela veckan för att kunna hålla alla mina klasser och ta mig till min lediga dag (imorgon/lördag) men gick inte. Idag gör jag ett nytt försök. Måste vara där för mina elever som ska ha sin första tävling (för terminen men också någonsin) nästa lördag. Det blir en stor dag för dem så vill inte ge dem någonting att känna sig osäkra över. Jag har två fredagar kvar att förbereda dem. Har min Joel-assistent och min mamma hämtar mig efter mina Flex-klasser. Full assistans på plats. Det är bara att köra.

 

 

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.