Dejtdag

Varje dag är en sån skrattfest, vi har så mycket att prata om, hittar på så mycket roliga och mysiga saker samt har det så luuuugnt och skönt. Jag är så glad över att vi hittade tillbaka till varandra efter att ha varit varandras tonårskärlekar.

Jag och Oscar går rätt ofta på dejter. Vi priar det mycket då det ger en extra gnista, så man inte faller in för mycket i vardagstugg. Vilket är lätt då vi har så mycket runtomkring oss. Idag var en sån dag iallafall.

Vi tog en promenad från Karlaplan till glassbaren, Snö vid Odenplan. Köpte oss en kopp glarre to go och promenerade vidare till Orangeriet som ligger vid vattnet på Kungsholmen. Efter en lång lunch och nallande på varandras tallrikar, så fortsatta promenaden hand i hand hela vägen hem.

Allt va inte helt smärtfritt. Med en mild hjärnskakning som slog tag i mig förra veckan, så fick vi stanna flera gånger för att jag inte skulle tuppa av. Var så skööööönt att komma hem. Var helt golvad. Men ack va fint vi hade det.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.