Huvudet högt

Jag tror jag har lite av en identitetskris gällande Mad Urban.

En dela av mig saknar:

– Retro/Tumblr/Pinterest girl-tiden. Att leka fram roliga outfits, ta bilder, redigera, skriva, länka osv.

– Göra samarbeten med olika företag. Fått förfrågningar som jag tackat nej till, men såklart har det dalat också då jag inte är tillräckligt aktiv här med er.

Det här var ett tag inte bara en hobby, utan också ett jobb. Vilket känns rätt häftigt att det kunde bli… Var ju för tusan en Influencer. Instagram gick från 6k till 12k följare på bara ett par månader.

Jag har bloggat on och off sedan jag var 12 år. Jag leds alltid tillbaka tillbaka till det vaaaarje gång jag har slutat. Älskar det kreativa arbetet och får en kick av att se att folk vill läsa samt se det jag lägger upp. Det är rätt så nice att göra sig hörd.

Egentligen har jag inte något mer att säga just nu. Men… Jag tror att efter varje gång jag har haft en pause och ba… Inte pallat, så dyker det alltid upp något som jag känner kommer göra det bättre med tiden. Tycker den digitala världen är så häftig.

Med det sagt och detta gjort.. Så ska jag experimentera.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.