Sprättig

Mina dagar är så smockfulla så det är heeeelt stört. Jag är inne på vecka två med hysterischema och asså… Ska bli mycket intressant att se hur jag har det med energi vecka fem av den här terminen😂

Min första lediga dag är inte nu på lördag, men nästa. Rätt tufft. Egentligen så skulle jag vilja ha i alla fall två dagar i veckan som inte är smockat med dans och jobb… Utan som bara är lediga. Men 8 dagar ledigt i månaden blir det inte. Jag för nöja mig med i snitt två stycken. Men va gör man inte för sin passion. Är mycket lugnare i min roll som danslärare och njuter mer numera än förut i alla fall. Det underlättar nåt så enormt🎉 Alla dansklasser blir ju träning för mig också och det är bara positivt.

Jag har haft så otroligt roligt idag på jobbet. Varit fylld med energi och var på något sätt extra roligt att dansa idag. Veronica höll i sin Hiphop Medel & Avancerad-klass och jag min i Commercial Medel & Avancerad. Kort arbetsdag på så sätt. Helsikes skönt! Tror jag är extra sprättig för det är tävling på lördag. Jazz i Lidköping. Första tävlingen i grenen Jazz och har inga förhoppningar på att komma på pallen. Känns orimligt då det är första tävlingen. Bara att äntligen va igång och att ha börjat är tillräckligt för mig den här gången.

Är varm i kroppen när jag tänker på den här dagen. Mission accomplished 🏆

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.