Challengertävling i Norrköping: Hiphop Solo

Jag är så himla nöjd med mig själv! Det kändes surt på dansgolvet. Kände att jag inte fick den kontakt med domarna som jag egentligen ville, var inte så smidig som jag ville och kom inte direkt in i feeling med musiken. Fanns en viss tyngd men ändå lättnad av all build up man gjort under sommaruppehållet och sen helt plötsligt POFF så är det dags! Följande tankar snurrar vaaaarje tävling: ”helsike vad gör jag här. Mina nerver kommer explodera” och ”Det här är meningen med livet”.

Det som gör mig så nöjd är att jag inte va nöjd. För jag kan se på ett nytt/annat konkret sätt på hur jag kan träna för att bli bättre på det jag vill. De senaste två veckorna har varit magiska för min dansutveckling. Så mycket cred till Tobbe Bader och Linnéa Lindé som varit sånt enormt stöd och duschat mig med användbara dansnycklar!

Jag va helt inställd på att inte hamna på pallen, började t.o.m smått promenixa i lugnan ro mot läktaren. Kolla videorna, göra liten utvärdering, säga hejdå till alla sen åka hem. Men nejdå… Jag fick snabbt vända mig om med stor förvåning för att kliva upp på pallen. Riktigt nice känsla. Underbar känsla.

Nu när jag kommit hem så har jag fått så många fina meddelanden från kollegor, familj, vänner, elever… Har världens finaste fanclub 😂😍 Att en kan få ha det så gött! Det ger mig SÅ MYCKET och förgyller min tillvaro nåt så enormt! Somna till ett tag på soffan av total utmattning. Men fick snabbt spring i benen nu på kvällen, så har t.o.m fått in ett litet jazzpass i gymmets danssal. Kommande lördag blir det Lidköping! Nu gasar viiiiiii🔥🔥🔥🔥

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.