Hiphop-fredag på Showdansskolan FLEX

Chips, Pepsi Max, Love Island… Det är på radarn just nu. Åkte in tidigare till FLEX för att träna inför morgondagens tävling, snacka blaj med min översköna assistent Joel och hålla privatlektion med mitt stjärnskott Amanda. Bara där är det en bra dag.

På fredagar har jag fyra klasser: Hiphop 6-9 nyb/forts, Hiphop 7-10 forts, Hiphop 10-15 nyb/forts och avslutar med en tävlingsklass i hiphop solo & duo.

Jag satsar mycket på hopp och koordinations-övningar nu i början av terminen samt en tuuuung aggressiv koreografi som är enkel att ge uttryck till. Märker redan skillnad på hur mina ”gamla” elever rör sig nu jämfört med förra terminen. Så himla kuuuuuul! Skönaste är att inte stressa hem efter klasserna… Stanna kvar en stund och stretcha, duscha riktigt varmt och byta till next level-myskläder och sen låsa skolan för att promenera till busshållplatsen.. Livskvalité.

Imorgon är det tävling! Hiphop Solo Guld Vuxna är jag i. Självklart vill jag vinna. För då får jag prick och är ett steg närmare Star-klass därav ett steg närmare Champion-klass. Båda mina tränare, Tobbe Bader och Linnea Lindé är på plats imorgon. Vilket är toppen!! För då har vi ännu mer att gå på vid nästa träning. Mitt mål är att testa allt de har försökt få in i mitt huvud och ut i min kropp. Är så fylld med inspiration, information och adrenalin så jag vill ba njuta av att FÅ UT ALLT.

Jag fick tidigare ikväll världens sötaste meddelande av min fina elev Amanda:

STORT lycka till imorgon!💖Du har redan vunnit hos mig🥇😎🤩Du är världs bäst att dansa för mig!😘

Efter den gulliga boosten så får det gå hur som helst imorgon och den här vinnarskallen kommer ändå va nöjd. Får så mycket kärlek och får va med om så mycket fint.❤️

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.