Dagens för Commercial Medel & Avancerad

Idag va det tufft att ta sig iväg. Kallsvettig och febrig men det är ändå så sjukt. Fick sån kick av att få komma till danssalen och fick sån feeling när klasserna väl va igång. Då är det ju skitkul. Älskar att jag och Veronica kan turas om med att undervisa. Vi är ju båda alltid på plats och med varandra på alla klasser.

Idag va det tänkt att jag skulle hålla i Hiphop Medel & Avancerad. Men asså…..!!! Mådde så surt så Veronica fick lära ut koreografin dem skulle köra. Jag samlade massa energi av att bara få va på sidan. Det hjälper mycket. Hade så roligt med att hjälpa till på klassen, kolla på eleverna etc. så allt bacillerskit hamnade i bakgrunden. När det va dags för Commercial Medel & Avancerad så kunde jag kötta med det jag hade. Asnice. Jag är nu hemma med pepsi max, gifflar och en sambo som jag inom kort kommer utmana på vänd10a. Och det… Det är också asnice.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.