Musikdag

Idag har det landat vilket grymt Team jag kommer coacha den här terminen på Mad Dance Palace. Vi har den här terminen två stycken så Veronica har ansvaret för den ena och jag den andra. Jag är så sjuuuuuukt nöjd med dem som ska va i mitt. Ska bli så galet roligt att få in lite nytt kött också och få återförenas med mina gamla rävar. Dem nya brudarna är tunga så det här kommer lyfta!

Idag är en dag fylld av telefonsamtal, mailutskick och klippning av musik. Har en vision men ingen plan. Brukar alltid ha olika låtar som jag klipper ihop. Men den här terminen vill jag ha samma låt fast med olika remixer. Just nu sitter jag och lyssnar på miljarder varianter och försöker hitta vision för låtbyggnad. Vill också lära mig att göra egna remixer. Men inte nu, inte idag och inte imorgon. För nu ska jag ro this masterpiece i land.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.