Brunchdejt

God dag på er! Vi har haft två omröstningar på Instagram. Ni har beslutat att ni vill läsa mer om min vardag (80%) och att ni hellre har fler korta inlägg (62%) än en lång per dag. Gärna för mig!

Veckan börjar fint. Det blev en brunchdejt på Café Foam. I matchande outfits av misstag… Vi älskar Foam. Vi går gärna dit för att unna oss något från deras frukost-, brunch- eller lunchmeny då och då. Dompen fick såklart följa med. För oss är det en självklarhet att han också ska få tugga på nåt som belöning för han är så duktig. Medan Oscar och jag smacka i oss så hade Dompen bananbitar och melon att slafsa i sig. Sjukt va den hunden njuter av livet.

Oscar är i skolan och jag ska iväg till FLEX för lärarmöte.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.