Disco solo och Hiphop duo

IMG_9203IMG_9202

Oscar har åkt utomlands och jag passar nu på att jobba arslet av mig med det administrativa på Mad Dance Palace. Det är videor som ska klippas, annonser som ska göras och publiceras, uppdatering samt planering av content till sociala medier, vara snabb på att svara på mail och chatten på hemsidan.

Klagar jag? Verkligen inte. Det är skönt att grotta sig. Tricket är att veta när man behöver och ska ta paus. Gränser och struktur är två tråkiga men viktiga nyckelord!

Idag har jag varit klistrad framför mobilen, datorn och spegeln i danssalen. Rätt nice kombo. Privatlektion blev det idag! Drillar och förbereder Johanna för sin första Disco-tävling i februari. Är så himla taggad och det är så ROLIGT att coacha henne. Hon är positiv, fokuserad, målinriktad och helsikes trevlig. Det är underbart.

På måndag är det privatlektion för ett par tjejer som ska tävla i Hiphop Duo i höst och som vill ha en tävlingsdans. Vill göra nåt smått speciellt med den här dansen. Asså någon liten extra twist man inte ser så ofta på tävlingsgolvet. Behöver inte vara nåt stort men vill på nåt sätt… AAH, vill alltid göra det svårt för mig själv. Jag har en liten idé och kom rätt långt idag. Det är svårt att göra det tillräckligt lätt. Man vill alltid krångla till det och spinna iväg på alla idéer man får. Man får påminna sig om att det spelar ingen roll om de framför en koreografi med fem balla tekniker/tricks okej/halvdant. Det mot en duo som kör en simpel koreografi skitgrymt med feeling och kontroll… Då är det redan klart. Vill ta fram det som får dem att känna sig coola och fokuserar på det dem är REDAN BRA på. Det dem behöver öva på och alla experiment tar man i danssalen tycker jag. På tävlingsgolvet tar vi fram det bästa vi har. Utmaningen är att göra en enkel koreografi som ser avancerad ut. Vilket det automatiskt gör om tekniken och utstrålningen sitter. Jag ser fram emot måndag. Ska bli kul att se allt in action. Jag tror på min icke-komplicerade idé jag har på G.

Imorgon blir det ett nytt försök på min tävlingsdans i Disco. Man vill ju bli klar… Marknadsföringsgrejerna gjorde mig så himla stressad så ville bara få BORT det. Mitt inre hade noll tid att existera i en danssal igår. Himla skevt, är så säker på att det är nåt jag måste göra imorgon… Men jag får vända den tanken till att det är i danssalen jag ska va!

Vad vi ser på videon är från dagens privatlektion med Johanna. Hennes fjärde lektion i Disco och hon gör fina framsteg. Det är så fint att se skillnaden i säkerhet mellan lektion fyra (nedan) och lektion två! Heja Johanna!

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.