Nu kan jag koreografin!

Fick ju videon på min jazzkoreografi häromdagen. Har stått idag med mobilen i handen och härmat rörelserna som Ida har gjort på skärmen. Kört om och om igen. Lyssnat på låten om och om igen. Vilken har resulterat till att jag nu kan jag helheten av koreografin. Det behövs samt Ida och Elina kommer säkert vilja justera eventuella missar av detaljer jag fått till i processen. Jag längtar till all feedback jag kommer få och hur jag kommer kunna trycka i mig den som näring för min utveckling!! Dansade koreografin nonstop i 1.5 timmar och ba njöt.

Jag är så lycklig och så TACKSAM över att tävla är en sån stor del av mitt liv. Det är helst sjukt att jag under så lång tid av mitt dansande knappt kände till världen inom SDO och Swedish Dance League. Nu kan jag inte få nog. Det är helt fantastiskt. Skulle inte förvåna mig om jag har tävlandet i mitt liv på nåt sätt under hela mitt liv… Kan absolut se mig själv som domare och Dance Mom i kombination med att vara coach samt dansskoleägare.

Morgondagens mission är att föra över säkerheten som jag känner mig i Jazzkoreografin över till Discokoreografin. Vill att när jag, Elina och Ida kör vår första träning så ska jag ha koll på koreografierna så de kan lägga fokus på detaljer, performance och teknik istället för att mitt huvud ska få in stegen.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.