Jazz är mitt liv… också

Det är så helsikes svårt att kunna sitta i en snygg position utan att magen hänger ut.. Jag gav upp. Spelar ingen roll hur fit, mager eller kurvig man är. Magen kommer ALLTID vilja ta extra plats när man sitter.

Idag har jag varit i gasen med att träna in min jazz-koreografi som jag ska tävla med i höst! Första tävlingen är 8 september. Elina och Ida har gjort ett sånt fantastiskt jobb… Älskar både min jazz- och discokoreografi. Oavsett om det är avsiktligt eller inte så har de fångat min stil i båda koreografierna. De känns så JAG. Det är så coolt att de kan fånga personen och lägga in den i koreografin. Stor eloge till dem!

Jag är helt ivrig!! Vill att sömntabletten ska däcka mig så jag kan börja den nya dag. Ska springa till gymmets danssal det första jag gör imorgon. Det sprudlar dansglädje från varenda por. Hörs imorgon!!

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.