Jag är så körd

img_5946

Idag är en sån där dag jag önskar att jag hade en pressarserie så jag med avnjutande sinnestillstånd bara kunde ligga i soffan och va ickeexisterande. Jag har sovit så illa, haft så mycket mardrömmar, vaknat helt rastlös och ändå varit hur död som helst. Jag har sådan galet stress i hela mig utan att det finns nåt att bli stressad över. Alltså, vad ni ser på bilden är totala motsatsen av var jag är idag. Utan tvekan så är det mina sömntabletter det är fel på. Har gjort misstaget att testa naturbaserade insomningstabletter och.. Fy farao, aldrig mer. NEJ!! De ska vara kemiska, omänskliga, tunga och totalt däckande. DEM mår jag bra på, sover som en gud och vaknar helt go i kroppen. Dem i kombination med kosttillskott får mig att må kungligt. Tackar vetenskap.

Igår var en väldigt grym dag fylld av dans, god mat och framtidsplanering. Jag och min satsarelev har snackat mål, planering och tankesätt. Toppen och känns så bra. Återigen jag tar mig gärna an satsarelever, så är du dansare och vill ha stöd så hör av dig till mig.

Det finns planer på att gymma, gå på konsert och banne mig köpa nå nachos. Livet är tråkigt utan godsaker. Den enda som kommer uteslutas är gymmet. Konserten har jag och Oscar planerat att gå på sen innan sommaren började. Inga himla växttabletter ska paja det. Däremot så är det dags att uppdatera lite på bloggen… Bio-text, FAQ, osv. Det får bli min mission för idag.

 

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.