Ett litet tips för tävlingsdansare

Sponsrat inlägg.

img_8647img_8651

Gomorroooon vänner! Nu är dansen igång igen (haft typ fyra dagar utan dansplaner…). Att undervisa står på schemat och det ska bli så gött. Det är skönt att inte ha ett totalt uppehåll från dansen och att va danslärare sådär ibland under sommaren. Blir ett smått obekvämt hopp första lektionerna för man känner sig lite ringrostig. Jag ser verkligen fram emot att börja jobba ”varje” dag och tävla ”varje” helg. Finns inte en enda klass jag inte är svintaggad på så tror den här hösten kommer bli den roligaste hittills.

Där är en uppdatering men det här inlägget är faktiskt sponsrat. Mind.. Blown… Aa, ni såg ju iofs det högst upp. Vi är sponsrade av ett företag som kort, gott och enkelt är en rabatthemsida. De heter: Spogly! De har galet många butiker på listan där det är rabatter på alltifrån kläder, dansvänliga skor, biltäck, blöjor, smink eller flyg/hotell. Kan vara grymt att veta innan vi drar iväg och kastar runt våra Mastercards. Speciellt vi som tävlar… Det är så sjukt mycket kostnader. Kan vara värt att ta en kik när vi ska köpa nya tävlingskläder, dansskor, smink, boka hotell etc. Kan ju finnas nåt som kan göra plånboken en tjänst! Bara ett tips.

Exempel på utbud av butiker med rabatter:
STADIUM (Skor, träningskläder)
NIKE (Skor, träningskläder)
H&M (kläder)
BOOKING.COM (Hotell)
KRONANS APOTEK (smärtstillande, plåster/bandage, kosttillskott mm)
NORDIC FEEL (hudvård, hårvård och parfym)
SMINK.NET (smink)

Det var dagens lilla tips. Kolla alltså in, Spogly.se som har sjukt många fler butiker och större utbud än vad jag tog fram här. Nu ska jag göra mig iordning för att dra iväg till dansstudion. Har en bra dag som väntar.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.