Det här hade jag inte räknat med

IMG_8937-2IMG_8939-2

Det värsta med att blogga är när man sitter fylld med känslor och tankar, men det finns inget att säga. Nu är jag en pratkvarn som maler ut ord så på nåt sätt hittar jag alltid nåt jag vill dela. Bilderna ovan beskriver så väl vart jag är i mitt sinnestillstånd – lugn, glad, avslappnad, tacksam och njuter av min omgivning.

Den här veckan har varit… Fantastisk. Jag och Oscar pratade häromdagen på en klippkant om vart vi vill vara om ett år. Alltså allt inom karriären, utveckling, relationer, prestation osv.  Det var intressant att analysera sig själv och höra vad han kom fram till.

När jag funderellade och var svinnöjd med hur jag vill ha det om ett år så insåg jag att det har aaaaaldrig blivit som jag trott att det skulle bli. Aldrig någonsin. Det har alltid blivit så fruktansvärt mycket bättre (långsiktigt) och i en vändning som jag inte har varit beredd på.

Den tanken (om att det aldrig blir som man tänkt utan alltid bättre) gör mig sjukt taggad på vart allt kommer leda. Saker och ting kan gå så snabbt och ta sådan sjuk vändning!!! Jag känner mig väldigt ödmjuk och lugn just nu. Men kan också känna ett iver och lite stress att jag ska missa något som kan leda till det ena och sen det andra som kan bli helt fantastiskt. Dock måste man någonstans behålla det här lugnet och lita på att det som ska hända kommer hända. Jag är andligt lagd så jag har det tankesättet i botten.

Vad har hänt den här veckan som har gjort mig så taggad och lugn samt inspirerat mig till det här inlägget? Det är:

  1. Vi var med i Linda Pira-tävlingen, men vi vann inte. Vilket vi trodde vi skulle göra för vi fick så sjukt med stöd, blev riktigt nöjda med videon och vi fick sådan positiv respons Linda. Jag och Linda tog kontakt. Vi connectade och var så mycket fint som blev sagt. Hon tog intiativet och frågade om jag vill jobba med henne i framtiden. Ni kan ju gissa vad jag svarade. Jag kanske är påväg i den commerciella världen igen? Men på ett roligare sätt. Vem vet. Linda är en förebild av att vara jordnära, engagerad och göra grym musik så att jobba med henne vore att skapa magi.
  2. Jag lyssnade mycket på en artist som heter Donika Nimani för något år sedan. Hon är inte så stor men helt fantastisk, förtjänar mer publicitet och är aktiv i det hon gör. I förrgår gick jag igenom gamla spellistor på Spotify och ”upptäcke” henne igen. Jag har trilskats i flera dagar med att hitta feeling och inspiration när jag dansat här ute. Men när jag drog igång min favoritlåt från henne så släppte det. Vart nöjd med att det släppte så delade det. Jag taggade henne, hon hörde av sig med ett sjukt gulligaste meddelande och la upp min video på hennes Instagram. Vi har också connectat bra och vi ska göra nåt i framöver också. Hur fint är inte det?
  3. Jag har under ett par veckors tid coachat en ambitiös tjej i Disco och hon har upptäckt stora drömmar samt satt mål inom den dansstilen. Hon kom in på en grym 3-årig dansutbildning i Barcelona och var kluven om hur hon skulle göra. Jag erbjuder mycket – jag vill konkret hjälpa utvalda dansare att lyckas med att kunna jobba heltid med dans, kunna leva på det liksom. Jag har lyckats och det är MÖJLIGT. Dans är inget flumjobb vilket okunniga är duktiga på att anta. Det är något som kräver pedagogiska kunskaper, ledarskap, samarbete, social kompetens, självsäkerhet, självkänsla, kreativitet, motivation, inspiration, massa träning, att man tar hand om sin kropp och att prioriterar sin utvecklas hela tiden. Ibland även kunskap i att klippa musik, filma, redigera, grafisk design, marknadsföring, juridiska kunskaper.. Det är ett jobb som leder till många möjligheter och finns otroligt många inriktningar. Jag gav henne ett erbjudande som består av privat coachning i marknadsföring, pedagogik och grundläggande juridik för dansare/konstnärer. Privatlektioner. Sätta igång med att tävla. Vara medlem i ett av våra Teams. Köra terminskort. Praktisera som danslärare och lära upp henne till att bli en del av Mad Dance Palace. Jag är inte full av snack, I get things done. Jag ser något i henne som är genuint, hårt arbetande, passionerat, talangfullt och fyllt med dansglädje så att hjälpa henne är en självklarhet. Hon valde igår att avstå från sin 3-åriga utbildning och satsa på att vara under mina vingar. Jag tycker det är helt fantastiskt fint. Det har växt mycket kärlek för henne så att få fortsätta ha henne som elev är jag så tacksam över.

Med allt det sagt, så är det här tre saker jag inte var förberedd på. Men är otroligt tacksam över vad de här nya kontakterna och upplevelserna kommer leda. Nu ska jag njuta av att man dör av värmeslag och konstant känner sig klibbig av fukten i den kvava luften.

Btw, är du en dansare som vill ha liknande coachning som Johanna? Det går jättebra att höra av sig. <3

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

8 kommentarer

  1. Åh låter underbart! Härligt att vara i ett sånt sinnestillstånd. Önskar att man alltid kan vara lugn och avslappnad haha 🙂 Försten, vart är baddräkten ifrån? Hoppas du får en bra dag 🙂 // Petra Elisabeth

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.