Ibland måste man ha hundans tråkigt

IMG_6022IMG_6023

Hej vänner! Wow, sicken pers det va igår med att kröna vinnaren i #VemeNiChallenge. Drama, kärlek, nya vänner och hundans massa nerver HELA dagen. Jag orkar av hela mitt hjärta inte återge, inte nu. Det var en dag fylld av stress, blev lite omtumlad av dumma kommentarer (aldrig riktigt fått det innan), nytt rekord av likes, hur många support-meddelanden som helst varav allt avslutades med att jag va lyriskt lättat av lycka. För jag vann det bästa man kan – början på en eventuell vänskap. Dem tjejerna som vann den officiella tävlingar var värda det. Finns inget i mig som känner missnöje över att vi inte vann, VANN. Med allt drama som pågick så stod dem utanför med en grym video, dansglädje och stabila siffror. Way the go girls!

Idag är jag väldigt dagen efter. Sådär känslomässigt bakis. Är inte en brud som dricker mycket annat än Pepsi Max så det här är det närmsta jag kommer en baksmälla. Idag behöver jag bara vara i en lugn bubbla och landa. Igår var jag så pass uppspelt att det var omöjligt att bara sitta ner. Jag tillhör klubben som har nerverna på kroppen.

Vad står på schemat och vad har bockats av… Jag började dagen med att gå upp tidigt och se en skräckfilm, jag har spöat Oscar i sällskapsspel och badat vid vackra klippor med näckrosor. Idylliskt. Jag avslutar gärna min dag här. I’m done. Finns inget mer jag vill göra. Kanske se en till skräckis, käka thai, filma in när jag dansar… Dagens mål är att anstränga mig så LITE som möjligt och ta över Oscars garderob av myskläder.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.