Livsfarlig när jag sover

IMG_5887IMG_5897

Feeling myself👆🏻 Fy farao va ont jag har haft idag… Jag vaknade med sjukaste huvudvärken och nackspärr efter en natt med massa mardrömmar. Va tusan har jag gjort? Boxat nacken mot sängkanten? Jag mådde så sämst att jag inte ens kunde åka till Danscenter Liljeholmen för att hålla privatlektion. Med många alvedon, övningar (är rutinerad) och vila så är det mycket bättre nu, men ändå ömt obv.

När vi ändå pratar om sömn så måste jag dela med mig av mitt sjuka undermedvetna. Pratar man med mig när jag sover så kommer jag garanterat svara, vilket oftast leder till skratt på morgonkvisten. Men något som inte är lika skrattretande är att jag har vaknat av att jag går i trappen, stått i köket, att jag sitter upp i sängen och att jag har hängt ut från sängen – alltså att mina ben är kvar men hänger ner till golvet med armar och överkropp med svanken som gungbräda. Liiiite obehagligt. Det ”värsta” som har hänt är dock att jag har vaknat av att jag smällde in pannan i fönsterbrädan. Asså verkligen drämde in. Drömde att jag åkte bil och att krockade. Var grymt oskönt och så pass chockande att jag svimmade av direkt efter. Men det kändes bra när jag vakna till på morgonen. T.o.m behagligt. Som om något hade knakat sig till rätta. Lite av en kiropraktorupplevelse. Hade dock ett osnyggt blåmärke i pannan ett tag framöver.

Man börjar fundera vad man kommer göra i framtiden. Någon gång borde man toppa sina egna galenskaper.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.