Vårt bidrag till #VemeNiChallenge

Igår hade vi vår inspelning till Linda Piras tävling, #VemeNiChallenge och vi är KLARA med ALLT. Känns så skönt att ha släppt den. Det enda vi kan göra nu är att sitta tillbaka, invänta onsdag och hoppas att folk supportar oss.

Vi har lagt ner massa kärlek, själ, muskler och tid för att få till det här (skapa koreografi, repande, mycket bärande, filmande och redigering) så vore så NICE med ett gott resultat. Men oavsett så vart det så tydligt igår sicken passion vi har för dansandet, hundan sicken motor. Vi är nöjda för vi lyckades vara effektiva igår, göra något annorlunda gentemot konkurrenterna/de andra deltagarna och att vi gjorde det här 100% för oss själva som en rolig grej. Två dansbästisar med sjuk tävlingsanda bara gasar!!! Ni känner mig… Såklart vill jag vinna. Vill ni (DU!?) hjälpa oss att ta hem det här?? Allt handlar om likes i den här tävlingen… Allt som behövs är att du GILLAR videon. <3

Jag har sovit i över 3 timmar och vaknade nyss. Har varit på helspänn för att få upp videon. Då det är jag som har stått för filmande och redigering utöver att vi korrade samt dansade ihop så blir man på sin spets för att hinna och orka. Vill ju att ALLT man gör ska bli bra som möjligt. Fruktansvärt att titta tillbaka på ett kreativt projekt och tänka ”skit, jag skulle ha gjort så istället). Var sådan lättnad att få så god respons på Insta och att ba.. va klar med den. Tuppa av på soffan. Jag är next level seg, körd och harmonisk.

Nu sitter jag här med min prickikorvmacka, pyjamas, Pepsi Max och pratar med er. Har en sambo som tycker det vore förträffligt med en promenad. Mmm, jag tackar hjärtligen nej. Önskar få krypa tillbaka till soffan med nachos och en filt. Tack för mig.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.