Inspelning #VemeNiChallenge

IMG_8796-2IMG_8799-2

Fy farao vad jag älskar att jobba med Veronica. Idag har varit en helsikes stressdag som aldrig har tagit slut men ändå har det varit så fruktansvärt underbart. Vi ska göra ett försök och vinna Linda Piras tävling. Hon har släppt en låt och den dansvideon som fått flest likes innan 25e vinner. Skulle vara så roligt för själva äran men det är ju nice att vi isåfall vinner 3000 kr, att vi blir featured på hennes Instagram och får någon goodiebag som vi inte riktigt vet vad man ska förvänta sig.

Vi har varit igång sedan kl 11 idag på Danscenter Liljeholmen och vi åkte inte hem förs vid 20.30. Hade privatlektion och sen behövde vi koreografera det sista och plus repa in allt. Sedan kunde vi sätta igång och filma. Man behöver för i helsike lunchpause på Burger King…. Och fikapause med gifflar och Pepsi Max. Livskvalité i kostform är fullt nödvändigt. I slutet skrek vi av lycka och trötthet medan vi SLÄNGDE av oss tjocktröjorna och de vidriga tightsen vi hade lökat i under alla timmar. Åkte hem i pyjamasbyxor och Sport-BH. Pallade inte. Brydde mig inte.

Jag har kommit hem, tagit en dusch, satt på mig pyjamas, tagit fram cashewnötter och Pepsi Max. Ärr redo för en lååååång kväll av redigering och klippning. Videon ska upp imorgon och så är det bara.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.