Volymfransar!!! Vart? Vem? Pris?

IMG_8764IMG_8768

Jag har rätt skeva prioriteringar i mitt liv… Det finns tre saker jag aldrig skulle ge upp. Eller aa, det skulle krävas nåt så in i helsikes mycket. Det är Pepsi Max, förnyande av min gelénaglar och påfyllning av volymfransar. Visst är det småhemskt att uttrycka det så? Men för mig har livet sådan fin guldkant med dem här tre bitarna. Idag fixade jag min fransar (inge smink på mig förstås. Total naturaaal),

IMG_8783

Jag har gått till flertal olika Fransstylister (7+ st) där en påfyllning (alltså inte ett nytt sett) har kostat alltifrån 400-1400kr. Dyrare är inte alltid bättre så jag kommer rekommendera hon som jag går till nu.

Elena Söderberg håller till i Gamla Stan på Sweetlash At SweetBabyRay.
Varför jag går till henne är för att hon är snabb, har ett hjärtligt pris på sina tjänster, är en cool och egen person samt att hon är riktigt hundans duktig på det hon gör. Hon är självsäker och försiktig när hon håller på med mina ögon. Det sticks inte, känns obehagligt eller svider. För en refill så tar hon endast 500kr (400kr för ny kund).

Varje månad i 1.5 års tid har jag fixat mina volymfransar och gått till flertal stylister. Vissa som har varit helt fantastiska och vissa som har varit näst intill en riktig katastrof.  Är jag en expert? Oh no. Har jag åsikter? OOOOH YES. Det jag kollar på är hur effektivt dem jobbar, deras teknik (känns det behagligt för ögat eller svider/sticks det), hur länge håller fransarna, resultatet (såklart), hållbarheten efter och hur det känns efter. Man ska inte känna att dem är där. Det ska liksom inte vara knölar vid ögonlocken. Det ska vara tätt, slätt och fint.

Tjänster och bokning hos Elena: HÄR

Det är skönt att vakna på morgonen och inte se ut som ett lik. Det är nice att när man har bråttom iväg så behöver man inte bry sig om en titt i spegeln för man ser vaken och fräsch ut. Kommer man ifrån ett svettigt pass och känner sig sliten, så ser man oftast inte jättesliten ut. Med en sån enkel grej så känner man sig så himla fin varje dag. I alla fall jag. 🙂

Med det sagt så har jag en salladsätande sambo som är redo att utmana mig i Risk.

 

 

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.