Linnea Henriksson är magi

Jag bombar verkligen er med dansvideor. Hoppas ni orkar med mitt tjat, för jag trivs bra med att tjata om det.

Det finns en artist jag aldrig kan få nog av och som jag beundrar så mycket. Linnea Henriksson är så genuin, rogivande, vältränat full med talang och så fantastiskt proffsig. Har jag fått skenet om i alla fall. Jag har ju lagt commercial-världen i dans lite på hyllan då jag trivs mycket bättre med en vardag som består av att tävla och undervisa. Men om det är någon artist som skulle vara en dröm att jobba med så är det just Linnea. Hade varit en större för mig att jobba med henne än t.ex. Rihanna eller Justin Timberlake. Det hade varit så ballt och jag hoppas faktiskt att jag någon gång kommer få sätta min kreativitet på max och jobba med/för henne.

Med det sagt och med den drömtanken så avslutar vi med en freestyle (improvisation) till Den Första Gång Jag Såg dig med State Of Sound ft. Linnea Henriksson.

 

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.