Vad i helsike ska man kalla det här

Samma fråga ställde jag mig när jag kollade på min Say You Won’t Let Go-video och många gånger innan det. T.o.m elever har ställt frågan. Vad är det för stil jag dansar när jag freestylar? Asså… Aa. Det går inte att sätta det i ett tydligt fack. Tycker jag? Lite frustrerande…

Egentligen spelar det ingen roll. Det är ju kul och bra att man är lite egen. Kanske blir lätt så när man dansar flera stilar. Jag är som lyckligast när jag får freestyla ensam till ruggigt hög musik i alla fall. Det kan vi avsluta det här med.

Idag ska jag iväg till Danscenter Liljeholmen och repa med Veronica! Vi ska banne mig gå med i Linda Piras #vemenichallenge och försöka ta hem priset. Oavsett hur det går (man ska inte jinxa) så är det bra exposure och nyttigt att få korra under press.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.