Högtalaren för dig som dansar

IMG_5699-2IMG_5726-2IMG_5778-2

Hej vänner! Det här är inget sponsrat inlägg även om det ger den viben med överposade bilderna. Igår lackade jag. Jag blev SÅ TRÖTT på det sketna ljudet som piper ut ur iPhonehögtalaren. Jag behöver PULS. När jag försöker vara effektivt träna, njuta och kötta dans på Nordic Wellness i deras tomma stora spegelsal så har man bara ett sketet skrikigt ljud som svagt fiser i bakgrunden. Ammen hallå… Vi gymmare får ju inte använda deras stereo liksom. Får totalt noll feeling och ingen push av tagg. När det är videoinspelning så får man be någon annan att ta med högtalare.. Nej, nej, nej. Inte hållbart. Det har hänt också att jag har kommit till en dansstudio och så ba… Får jag inte igång anläggningen. Sånt kan jag faktiskt känna genuin liiiiten oro över inför varje arbetspass. För det är ofta som jag av någon anledning får hela ansvaret för studion (öppnar, klasser, klasser, hej kollega, hejdå kollega, klass, klass och låser för dagen). Jag har stått tidigare med musiklösa dansklasser i min famn och det… Är inte jättekul. Även om det är hanterbart så är det en mardröm att vara i det. Aldrig mer!

Igår frågade jag Oscars plastpappa som är guru på allt som har med teknik att göra om vad för högtalare man ska skaffa sig. Mina krav….
– Liten
– Prisvärd
– Grymt ljud (fyllig, tung bas, detaljerad och djup)
– Lätt att bära
– Vattentålig (ifall det regnar eller stackarn får gosa med svettiga kläder)
– Portabel med bluetooth

Och visst finns det sånna! JBL Charge 3 är ett grymt exempel. Använde den igår när jag körde i två timmar och idag när jag var med Veronica i danssalen. Den gav liknande ljudresultat som anläggningen plus att jag inte behövde gå fram och tillbaka för att pausa, spola, osv. Jag kunde stå kvar i mitten och sköta allt med mobilen som tryggt låg i min ficka. Hundans skönt för bekväma mig.

Jag kommer lätt ha med den på tävlingarna framöver. Grymt för jag har alltid elever springande runt benen som också tävlar. Vill alltid samla dem och hitta en bas som vi sätter som VÅR som inte är bland allt vimmel. Där brukar vi klappa olika rytmer, så får en och en kötta, och komma in i sitt tävlingsmood. Jättebra för nu kan jag ha skön musik som de kan få feeling ifrån. Efter det brukar vi gå till arenan och testa golvet.

2018s bästa köp. JBL Charge 3. Tack för mig. Länge leve ett lättare liv.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.