Hiphop freestyle-träning

HEJ!! Här är jag och strålar som en sol. Jag har spenderat 2-3 timmar i Nordic Wellness spegelsal och bara PRESSAT med hiphop, jazz, modernt, disco, dancehall och flämtande av trötthet. Filmade lite emellanåt och fick ihop tre dansvideor med freestyle. Freestyle/Improvisera är det BÄSTA jag vet. Det är så oförutsägbart. Inget kan någonsin vara rätt eller fel. Men oavsett hur vackert det låter så kan man absolut se sig själv och ba… Vad i hela helsike gör jag lägg mig under jord nu hej då radera och bränn allt. Och ibland… FY I HELSIKE JAG ÄR BÄST NEXT LEVEL GULD TILL MIG. Det är så roligt!!! Det mest underbara är när man är mitt i allt och bara HÖR alla ljud, leker sönder, slappnar av och njuter av att bara lita på hur kroppen vill röra sig. Det blir aldrig bra när man tänker, man ska bara köra. Jag skulle vilja göra en kurs eller ett dansprogram som har full fokus på improvisation i alla dess former. Det gör så fantastiskt med gott oavsett vad för stil man dansar.

Aa, med det sagt och det dansat så väntar en sambo på att jag ska bli klar så jag kan piska han i Monopol.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.