Harmoni från dag 1

IMG_8674IMG_8664IMG_8663Vaknade upp med en fet himla harmoni i kroppen. Mad Urban tar så ofantligt med tid, så att ha bestämt sig och berättad att det ska bli en dansblogg är en sjuk lättnad. Nu kan jag njuta av mitt dansande och njuta av att blogga – samtidigt! Det jag älskar och gillar går nu hand i hand. Att jag inte har gjort det här tidigare.

Jag ska som ni vet börja tävla i fler discipliner i höst, bl.a. Disco och Jazz. Ida och Elina är mina coacher i dem stilarna, och de skickade video på min Disco-koreografi härom dagen. Jag är så imponerad… Vi snackade om vad som blir bäst med koreografi och träningsplanering etc och på kvällen så dök de upp med en färdig tävlingskoreografi anpassad till mig. Hundan sicken hastighet!!! Den var så himla bra. Blir helt varm av deras engagemang. Det här kommer bli så helsikes grymt.

Min mission för idag är att lära mig tävlingskoreografin i Discon. När jag går med hörlurar på tuben så vill jag inte lyssna på ba en bra låt. Det ska alltid lyssnas på en spellista som har samma bpm som jag tävlar i så jag kan smygträna. Min hiphop-spellista rullar hårt varje dag och nu kommer även min nya disco-spellista (brons/silver tempo) få ta plats. Förutom Disco-träning så ska jag träna mer freestyle och golv i hiphopen. Det blir en dansdag i Nordic Wellness spegelsal idag helt enkelt.

 

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

11 kommentarer

  1. Jätte fina bilder, men det tror jag att jag skriver varje gång haha 😀 Vad härligt att kunna kombinera två saker som man älskar! Jag kan också göra det med fotografin och bloggen. Lite lättare kanske. Ser fram emot att se utvecklingen 🙂 // Petra Elisabeth

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.