Dancing

Jag är totalt paj. Det är sjukt fint väder, perfekt temperatur och… det enda jag orkar är att kolla Netflix. Är så SLUT!!

Igår var en superfin dag. En discodag och hundan va kul det va. Jag ser verkligen fram emot med både förväntan och nervositet till hösten. Jag har bestämt mig för att tävla i både hiphop (duh), modernt, jazz och disco. Tävlingsvärlden och SDO är det bästa som har hänt mig i min dansutveckling samt även min kompetens. Kan inte få nog. 6-7 tävlingar om år är alldeles för lite.

Efter att jag hade undervisat så tog jag mig en kort stund framför spegeln och freestylade. Fick feeling för en låt och körde igenom hela (filmade) och sen gick jag hem. Oscar tycker att jag borde satsa på Modernt mer än Hiphop. Gulligt att han ger så mycket beröm och stöttning, men hiphop kommer alltid vara närmast hjärtat.

Här får ni se mig dansa!

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.