3 min morning workout: Beginner

Sponsrat inlägg.

IMG_5324-2IMG_5336-2IMG_5354-2

ASSÅ DET VAR JU PÅ TIDEN! ÄNTLIGEN blir man sponsrad av ett träningsmärke. Asså helsike. Gavelo, jag älskar er! Välkomna in till Mad Urban-familjen.

Jag har ju verkligen kommit in i det här med att göra videor. Tror inte det är helt förståeligt hur ROLIGT jag tycker att det är. Det värsta är nog att jag själv tycker jag är så hundans rolig. Säkert bara jag som skrattar men det känns ändå okej.

Om man missade vart Gavelo kommer in i bilden så är det rätt obviously 70-talskiller Super Woman-settet. Fick välja vilken jag ville ha och…. Aa. Man är ju nöjd. Helsike vad mycket blickar man fick på gymmet när man gick runt och hunkade sig. Har faktiskt börjat med att ha sjukt satsiga träningsset när jag ska träna. Kashmack. Man får sånt helsikes självförtroende och orkar mer när man känner sig fin. Då är frågan… Spottar man början på magrutor på mig för att man förblindas av mitt träningsset som ligger på 10/10, eller är det för att mina övningar faktiskt funkar? Oavsett så det härligt att man inte får en magsmet som väller ut när man gör situps i dem där tightsen. Håller ihop paketet fint.

I kombination med att jag vill marknadsföra Gavelo som har grymt snygga träningskläder så vill jag också dela med mig av en del av min morgonrutin. Vilket består av ett kort, enkelt och effektivt träningspass som i stort sätt vem som helst (oavsett hur otränad man känner sig) kan göra. Jag har märker ändå en skillnad på hur jag mår, hur jag presterar under dagen och min uthållighet under mina ytterligare träningsrutiner när jag har bra flow med att köra en kortis på morgonen. Framförallt så känner man sig duktig och att man gör något som är 100% sunt för kroppen (i alla fall min). Får då en boost och tänker för mig själv varje morgon, ”fy helsike va bra jag är”. Nu kan vi ju se att jag lider när jag gör armhävningar, men de ger tyvärr nåt också. De ska bara göras.

Själva passet tar på hela kroppen och varar inte längre än 3 minuter. Fett skönt!! Jag har olika ”svårighetsgrader” beroende på vart jag är rent hälsomässigt/fysiskt och aa… Vad jag känner för. Men här är en av dem som är lite simplare och enklare. Ni ser allt i videon.

Om vi ska snacka snygghet. Gavelo inspireras mycket av träningsmodet i Los Angeles och blandar det med våra sköna vibes här i Skandinavien. Träningssettet jag valde är från deras nya kollektion, Grand Slam. Fett? Jag vet. Kolla in det! Vill ni kolla alla babes som slayar deras kläder så kan ni kolla in deras Instagram.

Gavelo skrev så fint på deras hemsida:

Our  Gavelo story began with Love and Friendship, and it continues with Love and Friendship. We are just adding more ingredients.
And only the good stuff. How about Dedication – Awareness – Passion – Belief – Achievment… And there is more to come!

Med det sagt så är jag glad för att de valde att sponsra oss. För vi står för allt de nämnde. Med det sagt så avslutar jag och återgår med fokus på kvällens fotbollsmatch. Har en väldigt engagerad sambo vid min sida.

Hälsning från Gavelo:

We hope that you will wear your Gavelo clothes with pride, passion and happiness!

Vi höres, vänner!

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.