How I do my makeup

På 1.5 min kläms det ihop hur jag spacklar ansiktet. Har flera olika varianter på sminkning men den här är extra rolig att göra. Har ett par mer skrikiga och ett par som ska se mer naturliga och lökigt sagt, fräscha ut. Jag är allt annat än skicklig. Jag testar runt och härmar tills jag hittar en look jag tycker är spännande.

När jag var i Rom så var vi en genomgång av en makeupstylist på Wycon Cosmetics om vilka färger som passar än, hur man ska sminka för att de ska passa ansiktsformen, tekniker, framhäva, dölja osv. Var så sjukt lärorikt och efter det är jag helt hooked. Var så himla salig i butiken så sa (och gjorde det också): ”I want everything you just showed me”.

Ordningen…

 • Häll ut allt smink (är en del av min ritual).
 • Primer.
 • Grön concealer för att dölja flammor, ringar under ögonen osv.
 • Hudtonsmatchad concealer över det gröna (inklusive under ögonen).
 • Ljus concealer under ögonen.
 • Ljusblå concealer på ögonlock.
 • Contour. Käken, cheekbones och panna.
 • Foundation (försiktigt över contouren).
 • Blush (där du ska sätta highligtern).
 • Highlighter.
 • Ögonbryn.
 • Ögonskugga. Ljus längst in, mellan i mitten, mörkt och mörkast där.. aa ni ser.
 • Under ögat – samma princip som ovana mörkt längst ut, mellan mitten, ljust längst in.
 • Vit kajal i vattenlinjen och dutt längst in.
 • Läppenna för form.
 • Läppstift.
 • Extra highlighter (näsa och i den där pluppgrejen ovanför läppen).
 • Bronzer där du haft contour och svep ba runt lite spontant.

Märks det att jag har svinkul? Tycker det är så viderroligt att göra videor. Lätta, sköna och korta. Tycke dem är helt okej humoristiska också. Jag kan av hela mitt hjärta inte låta bli att spexa.

As we speak så sitter och cyklar på gymmet. Fått feta filmarflowet så kände för att göra en video med en effektiv och kort full body workout som inte känns pest att göra.

Nu ska jag cykla vidare! Hörs senare.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

14 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.