Recreating a makeup tutorial

Jag är ett hängivet fan av två specifika YouTubers. Safiya Nygaards är en av dem och hennes videor handlar om mode- och skönhetsexperiment. Alla är verkligen klockrena och så fängslande, plus.. Helsike vad rolig hon är. Att avsluta dagen med en video från henne gör en gott. I kombination med att jag har nyligen har förstått att sitta och sminka sig är en form av terapi, så fick jag hundans med feeling. Safiyas senaste video handlade om att hon testade att sminka sig enligt vad som är trendigt och vanligt i Japan. När jag såg den så kände jag att… Banne mig, jag vill testa. Det är bra blogg-content och kul att göra. Vi KÖR!

Men den där introduktionen så snor jag två minuter från era liv och säger: varsågoda att hurra eller såga.

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.