Vol. 4: Umbrella & Mi Bella

Asså jag hade så stört roligt när jag tog dem här bilderna. Fick värsta feelingen och ba.. Nu gasar vi. Tvättade håret, sminkade mig och gick en tur runt i kvarteret för att hitta rätt ställe och vinkel att plåta. Kände för att ha någon typ av prop. Lite tråkigt att bara stå platt hela tiden och ba.. Hallå.  Plus det var dåligt väder så fick feta paraplyinspon.

Vi har inte kommit långt in i mina kap från Spanien och Rom. Men det är okej, rätt skönt att ha mycket content så ni inte tröttnar alltför mycket på mig.

Shortsen såg vi i vår tidigare Mad Haul, så dem har vi koll på. Det måste nog ändå ha varit mitt bästa köp då jag använder dem heeeela tiden och dem funkar till aaaaallt, typ. Jackan är jag så ohälsosamt kär i. Den framhäver midjan, grönt blir fett snyggt till mitt rödiga hår och den är sjukt 90-talinspirerat. Score!! Oscar tycker den är rätt hemsk. Han tycker jag ser ut som en gymnastiklärare med sura sockor från 90-talet. Kan inte låta bli att skratta när jag fick se hans reaktion. Det är ju bara ballt att ha den looken tycker jag.. Minus sura sockor.

Cropped jacket
Jacka | 250 | KÖP

Är du sugen på shortsen så hittar du under Mad Haul vol.3: Badass. Dem är grymma, rekommenderar dem verkligen. Höga i midjan, sjukt sköna och stretchiga (så framhäver kurvor bra. Hörs senare, vänner!

Advertisements
Annonser

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.